Keresés

Évértékelő - labdarúgás 2004A tavasszal átvett U14-es csapat, sok gonddal (csapatszellem, erőnlét, játék), és problémákkal küzdött, de szezon végére kis fejlődés volt látható csapatszellem, és szervezettség tekintetében.

Az új szezont (U15) együtt kezdtük a csapattal. Ez az év az iskolai felvételre való felkészülés éve, a tanulás sok időt vett el az edzések látogatásától, igy nem igazán tudtunk felkészülni a bajnokság kezdésére. A kis létszámú tervezett edzéseket, állandó módosítás követte, más-más játékosok miatt.

A fejlesztéseket, erőnléti, gyorsasági, játékfejlesztés, kettő felállási rendszer oktatásának alkalmazását a játékban (mérkőzéseken) folyamatosan ismételni kellett, és a bajnoki mérkőzések is csapat és egyének része lett. Kis fejlődés azért, így is látható a csapatnál és az egyéneknél is.

A további fejlődés érdekében az edzések látogatása és az akaraterő és a mentalitás, erőteljesebb változását követeli a játékosoktól.

Hajrá Kerület!


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp