top of page
Keresés

Peregi újévi kupán vett részt az U11-10-es csapatunk


Két csapattal neveztünk a tornára. A sok jelentkező miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy két tornát rendeznek. A csapatokat korosztálytól függetlenül osztották be. Délelőtt volt a „B” torna, délután pedig az „A” torna. Az első tornán vegyes csapattal álltunk ki, a második tornán pedig az U10 csapattal. A két második helyezés mellett, a négy különdíjból hármat a TVE csapata hozott el. Két legjobb kapus, valamint egy gólkirályi címet.


Pereg „B” torna:   

Az öt meccs alatt nem volt panasz a csapatra minden pillanatban játszottak, a Soroksár elleni meccsen voltak nehéz pillanatink, de összességben jó volt nézni őket. Remek egyéni teljesítmények voltak és az összjáték is rendben volt. A tornán az első helyért játszott mérkőzésen az első percekben kaptunk egy gólt, utána viszont minden megtettek az egyenlítésért, de a labdát végül nem sikerült az ellenfél kapujába juttatni.     

Darazsak SE B - III Kerületi TVE B (0-9)  Gólszerzők:Timáry-Szalay Ábel 4, Marek Réka, Al-Hussaini Ádám 2, Fülöp Levente.

Szalkszentmárton - III Kerületi TVE B (1-5)  Gólszerzők: Timáry-Szalay Ábel 4, Fülöp Levente, Al-Hussaini Ádám.

Soroksár U10 - III Kerületi TVE B (0-3)

Gólszerzők: Timáry-Szalay Ábel 2, Huszár Márton

Pereg SE - III Kerületi TVE B (1-0)

Puebla - III Kerületi TVE (0-7)  Gólszerzők: Hedl Márk, Alszegi Ákos, Fülöp Levente 2, Timáry-Szalay Ábel 3

Keret: Hedl Márk (K), Bathó Attila, Huszár Márton, Timáry Szalay Ábel, Fülöp Levente, Alszegi Ákos, Geszler Ádám, Marek Réka Blanka, Al Hussaini Ádám 

Különdíjasok: Hedl Márk (legjobb kapus),  Timáry-Szalay Ábel (gólkirály)Pereg „A” torna:

Délután öt csapatos volt a torna, mindenki mindenkivel játszott, ugyanúgy mint délelőtt. Itt az első mérkőzésen kerestük magunkat, de akkor is a játékot mi irányítottuk, ellenfél vezetésére viszont remekül válaszolt a csapat és sikerült megfordítani a meccset. Sokszor problémába kerülünk egy kapott gól miatt, ahol jobbak vagyunk az ellenfélnél és nem sikerül magunk javára fordítani a meccset, de most szerencsére sikerült. A harmadik mérkőzésen viszont az első 7-8 perc, valamint az utolsó 5 perc nagyon jól sikerült, nagyon szép dolgokat láttam a csapattól, 4-1-re is vezettünk.

Aztán jött egy rövidzárlat és visszajött az ellenfél a mérkőzésbe 4-3-ra, majd a fiúk megint felpörögtek és rúgtak kettőt. A torna utolsó mérkőzése volt a döntő, a Soroksár csapatával mérkőztünk meg. Mindkét csapat megnyerte az összes mérkőzését. Ae első percekben nyomást helyeztünk az ellenfélre, de nem sikerült gólt rúgni, majd az ellenfélnek egyből sikerült, gyorsan jött egy második gól is, ennek ellenére becsülettel küzdöttünk, de a Soroksár jobb volt nálunk és 4-1-re nyertek.

Csep-Gól FC - III Kerületi TVE A  (1-2)

Gólszerzők: Nagy Benedek, Szántó Brendon

Darazsak SE A - III Kerületi TVE A (0-3)

Gólszerzők:Nagy Benedek, Bene Patrik, Báti Bálint

Csepel USE - III Kerületi TVE A  (3-6)

Gólszerzők: Nagy Benedek, Bene Patrik 3,Szántó Brendon

Soroksár - III Kerületi TVE A  (1-4)

Gólszerzők: Báti Bálint 

Keret:

Papp Zsolt (K), Báti Bálint, Nagy Benedek, Darvas Barna, Szántó Brendon, Kiss-Fleischmann Dávid, Puskás Gergő, Balogh Bálint, Bene Patrik

Különdíjas: Papp Zsolt (legjobb kapus) 


Gratulálunk mindkét csapatnak és a különdíjasoknak is!


bottom of page