top of page
Keresés

Hétvégén Gödöllőn járt a 2008-as, valamint a 2009-es korosztály két csapattalSzombat 2008

A 18 csapatos tornán a fiúk mindent megtettek, sokat küzdöttek, harcoltak, de sajnos nem sikerült a csoportból továbbjutni. A játékukból hiányzott az a bizonyos plusz, főleg előrefelé. Öt mérkőzésből csak egy meccsen sikerült a kapuba juttatni a labdát, igaz akkor nyolcszor. MTK csapata kivételével mindegyik csapattal felvettük a versenyt.

Eredmények:

TVE - Pécel 0-0 TVE - Kincsem Lovaspark 0-2 TVE - BSE Palóc 0-1 TVE - Tarnamente 8-0

Gólszerzők: Al-Hussaini Ádám, Szpodnyi Zsolt, Csatári Barnabás 2, Újvári Áron 4 TVE - MTK 0-7

Keret: Hedl Márk (K), Alszegi Ákos, Al-Hussain Ádám, Sándorfi Bende, Ujvári Áron, Nagy Dani, Csatári Barnabás, Szpodnyi Zsolt

A 2008-as csapat 13-18. helyen végzett.

Vasárnap 2009

Két csapattal vettünk részt a tornán, ahol a két csapat külön csoportba került.

TVE 2-es csapata a csoportmeccsek alatt nagyon ötletesen, higgadtan és okosan futballozott abban a stílusban, amit minden meccsen szeretnék látni. Igazi csapatként funkcionáltak elől-hátul és remek kapusteljesítmény is volt. Első helyen jutottunk tovább a csoportból.

TVE 1-es csapat az első két mérkőzésen a labdát többet birtokolva, több helyzetet kidolgozva sem tudta fölényét kihasználni, így két 0-0 mérkőzéssel kezdtünk a csoportban. Ezután következett a Videoton csapata, akik kiemelkedő játékot nyújtottak és sok góllal megvertek minket. A negyedik mérkőzésen egy magabiztos győzelem következett, de a játék itt se volt az igazi, talán az utolsó csoportmeccsre tudtak feloldódni a srácok, amin a továbbjutás múlott. Sikerült azt a mérkőzést megnyerni.

Helyosztók:

A két TVE csapat egymás ellen folytatta, edzőként nem volt a legjobb szituáció, hogy a két csapat egymás ellen játszik, ugyanakkor büszke is voltam a csapatokra, hogy mindkettő továbbjutott a csoportjából. TVE 1-es csapatának sikerült jobban a mérkőzés, így ők folytathatták a legjobb 4 között, a TVE 2 pedig a 5-8 helyért játszott.

TVE 2

Első mérkőzést a Siófok csapatával játszották, sajnos rögtön a házi rangadó után nem sikerült fejben felpörögni a mérkőzésre, így hetedik helyért játszottak, ahol nagy izgalmak után büntetőrúgást követően sikerült megnyerni a mérkőzést, így a hetedik helyen végzett a csapat.

TVE 1

A döntőbe jutásért ismét a Videoton csapatával játszottunk, az első meccshez képest nem csak eredményben, de játékban is jobban teljesítettünk, de a Videoton megérdemelten nyerte meg a meccset a játék képe alapján. A harmadik helyért a Szeged csapatával játszottunk, akik ellen kezdtük a tornán, még nagyobb nyomás alá helyzetük őket, egyértelműen domináltuk a mérkőzést, a góllövéssel sem volt probléma, így sikerült a harmadik helyen végezni.

Újabb egyéni díjjal lettünk gazdagabbak, Varga Bertalan lett a legjobb kapus. Csak a Videoton tudott neki gólt rúgni. Gratulálok a különdíjhoz!


Eredmények

TVE 2

TVE 2 - Mogyoród 2:0 Timáry Szalay Ábel, Fülöp Levente TVE 2 - Honvéd 3:1 gólszerző: Timáry Szalay Ábel TVE 2 - Eger 1:0 gólszerző: Timáry Szalay Ábel TVE 2 -Rákosliget 6:0 gólszerzők: Fülöp Levente 3,Timáry Szalay Ábel , Bathó Attila, Földes Márton TVE 2 - Olasz FS 2010 gólszerzők: 2:3 Fülöp Levente, Timáry Szalay Ábel

TVE 2 - TVE 0:3 TVE 2 - Siófok - 0:3 TVE 2 - Olasz FS 2010 - 2:2 gólszerző: Timáry Szalay Ábel 2 Büntetők után: TVE 3:2

TVE 1

TVE 1 - DAFC Szeged 0:0 TVE 1 - Gloriett 0:0 TVE 1 - Videoton 0:6 TVE 1 - Testvériség 8:0 gólszerzők: Kiss Fleischmann Dávid 3, Puskás Gergő 2, Szántó Brendon, Bene Patrik, Báti Bálint TVE 1 - Szolnok 4:0 gólszerzők: Darvas Barna, Puskás Gergő 2, Szántó Brendon

TVE 1 - TVE 2 3:0 gólszerzők: Szántó Brendon, Bene Patrik, Nagy Bendek TVE 1 - Videoton 0:2 TVE 1- Szeged 2:0 gólszerző: Bene Patrik 2


bottom of page