top of page
Keresés

Beharangozó 17. forduló NB III. Nyugat csoportA tél a végéhez közeledik, ezért az NB3-as csapatok is visszatérnek lassan a megszokott kerékvágásba. A hétvégén folytatódik a bajnokság, az 5. helyen álló Pápa csapata látogat a Hévízi útra. Az ősszel Pápán csúnya, 5:2-es vereségbe szaladtunk bele, ezért lenne miért visszavágni a most következő mérkőzésen. A vendégek kerete kissé átalakult a télen ahhoz az összecsapáshoz képest, 6 játékos távozott a csapattól, a helyükre 4 ember érkezett, köztük az ősszel még a mi csapatunkat erősítő Tóth Milán. A Pápa felkészülése nem sikerült rosszul ha az eredményeket nézzük, 7 edzőmeccset játszottak a télen, ezeket többnyire sikerrel abszolválták is. Nálunk is történtek változások. A III. kerületi TVE labdarúgó szakosztályának utánpótlás szakmai igazgatója, Gál István vette át a csapat irányítását ezen a héten, így tehát kíváncsian várhatjuk a mérkőzést, hiszen mindkét csapat kerete átalakult, nehéz megjósolni, hogy mi lesz az összecsapás vége. A mérkőzés az MLSZ adatbankban olvasható kezdési időponttól eltérően vasárnap 14:30-kor kezdődik majd, és érdemes lehet kicsit előbb jönni, mert a meccs előtt a Kerület induló dalszerzője és egyben énekese Nyakas Laci előadásában hallhatjuk az indulónkat, aki nem szeretne erről lemaradni foglalja el a lelátót a mérkőzés előtt legalább 15 perccel. Csapatunk ultrái, akik a mérkőzésre érkeznek, pedig az uszoda előtt gyülekeznek, és onnan indulnak együtt a stadionba az összecsapásra.​

A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni a legjobb játékosra, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon (a belépőjegyre írva, vagy a gyűjtőn elhelyezett szavazócédulán) a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.

Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra. Olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!

A szavazatok minden mérkőzést követően kerülnek megszámlálásra, amelynek eredménye a mérkőzést utáni napokban kerül nyilvánosságra az Egyesület honlapján és kommunikációs felületein.

Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!

Jegyinformációk:

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet 2018/2019-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

Felnőtt: 900 Ft Diák/Nyugdíjas: 400 Ft

A III. kerületi TVE 2018/2019-es labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-20 óra között megvásárolhatók.

Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)bottom of page