Keresés

Szurkolói ankét 2019. tavaszNagy érdeklődés mellett került megrendezésre az idei szezon első szurkolói ankétja a TVE székházában. Farkas Norbert irányításával már az elején sok új információval lettek gazdagabban a megjelentek. Bemutatásra kerültek új játékosaink, a jelenlévő játékosokkal készültek villáminterjúk, valamint megismerhették a szurkolók Gál István vezetőedzőt, bár az ő neve nem ismeretlen a felnőtt csapat körül, hiszen 20 évvel ezelőtt a Kerület játékosaként játszott a másod, illetve az első osztályban is.

A szurkolók köszöntötték az új igazolásokat, sok sikert kívántak nekik, valamint biztosították őket a támogatásukról. Természetesen számtalan kérdés is felvetődött részükről, melyekre az Egyesület dolgozói igyekeztek válaszokat adni. Hétvégén az első tavaszi hazai mérkőzésre várjuk újra minden szurkolónkat, hiszen a labdarúgásé a főszerep elsősorban.

Meghívott játékosok: Nikházi Márk, Petneházi Márk, Erdei Gábor, Kaszai Gábor

Egyesületünk részéről: Gál István vezetőedző, Szabó Bence sportigazgató, Alföldy Csaba ügyvezető

Moderátor: Farkas Norbert1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp