top of page
Keresés

Edzői értékelés III. KER. TVE - PÁPAI PERUTZ 1-1 (0-1)GÓL

PETNEHÁZI MÁRK 61'


KEZDŐ 1 JESZENSZKY ÁDÁM - 18 KÜRTI ZSOLT, 26 ERDEI GÁBOR, 22 SZALAI VILMOS, 23 SORECZ SZABOLCS - 3 HÁMORI ÁKOS, 13 RABATIN RICHÁRD (9 SZÁNTÓ DÁNIEL 91') - 17 BORVETŐ ÁRON, 15 PETNEHÁZI MÁRK, 12 KASZAI GÁBOR - 20 PLESZKÁN TIBOR (19 RÁCZ RICHÁRD 70')

CSERÉK

41 DUDÁS DÁVID FRANK - 6 NAGY BENCE ZSIGMOND - 9 SZÁNTÓ DÁNIEL - 16 RADNÓ GERGELY - 19 RÁCZ RICHÁRD

HIVATALOS NÉZŐSZÁM: 384

GÁL ISTVÁN EDZŐI ÉRTÉKELÉSE

Azt gondolom, hogy a csapat a jelenlegi helyzetünkben jól abszolválta az első hazai bajnoki mérkőzését. Külön öröm számomra, hogy ha csak kisebb időszakaiban a mérkőzésnek is, de viszontláttam valamit abból, amit a csapattal a héten gyakoroltattam és átbeszéltem. Erre, mint ismert, kevés időnk volt. Ami pozitív még számunkra az, hogy ameddig mi helyzeteket alakítottunk ki, addig ellenfelünk a lehetőségig is alig jutott el, ennek ellenére a semmiből egy “talált” góllal vezetést szerzett. A második félidőben emberhátrányban abszolút megérdemelten kiegyenlítettünk, és a mérkőzés összképe alapján inkább úgy érzem, hogy kettő pontot veszítettünk, mint egyet nyertünk volna.

Köszönöm a csapatnak a heti munkát és azt a küzdeni tudást, amit emberhátrányban bemutattak! Gratulálok kettő fiatal utánpótlásból felkerült játékosunknak is, akik bemutatkoztak az NB3 felnőtt bajnokságban.

Köszönöm szurkolóinknak a biztatást és azt, hogy ilyen szép számban kilátogattak a mérkőzésünkre!

Fotó galériabottom of page