top of page
Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelőkFotó galéria U19 és U17

MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 14. forduló

III. KER. TVE - BUDAÖRS 2 - 1 (1-1)

Edzői értékelés (Kun György):

Szombaton délelőtt a bajnoki címre is esélyes Budaörs csapatát fogadtuk hazai pályán. Jó iramban kezdődött a találkozó és kiegyenlített erők küzdelme zajlott az első félidőben. A 41. percben azonban megtört a jég, és Diamant baloldali beadása után, Mile pörgetett a Budaörs kapujába. 1-0! A második félidőben a labdát már többet birtokolva a játékunk minősége is feljavult, de helyzeteinket rendre elpuskáztuk.A második félidő végén egy kontratámadás után kaptunk egy teljesen jogos büntetőt és egalizált az ellenfél 1-1! A csattanó azonban a végére maradt és siker koronázta erőfeszítéseinket.Kristó viharzott el a jobb oldalon a 89.percben és a csereként beálló Popovics bombázott a bal felső sarokba 2-1! Klasszis gól volt! Győzelmünk megérdemelt volt és gratulálok az egész csapatnak!

Gólok:

DIAMANT ZSOLT 16' 1 - 0 POPOVICS ÁDÁM BENCE 89' 2 - 1

MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 14. forduló

III. KER. TVE - BUDAÖRS 0 - 2 (0-1)

Edzői értékelés (Filó Tamás):

A bajnokság egyik legjobb csapatát fogadtuk. Az első 15-20 percben kicsit megilletődötten játszottunk, de utána felvettük a ritmust és rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, sajnos nem sikerült gólra váltani a lehetőségeinket. Egy jobb csapattól kaptunk ki, de büszke vagyok a játékosaimra, mert mindent megtettek a mérkőzésen. Jó úton haladunk.

MLSZ U-15, II. osztály, Közép A-csoport 17. forduló

III. ker. TVE - Angyalföldi SI DSE 1 - 1 (1-1)

Edzői értékelés (Hámori György):

A taktikai fegyelem, a csapat motiváció mely a győzni akarásban mutatta meg magát, működött. A helyzet kihasználás viszont sajnos nem, de előrelépés, hogy ki tudtunk alakítani helyzeteket és a támadásvezetésben előre lépés van. Az ellenfelünk nem volt jobb, mi feléjük nőttünk, megérdemeltük volna győzelmet. Tovább kell dolgozni és értékelni az előre lépést!

Gól: ZSIGMOND ZALÁN 16' 1 - 0

MLSZ U-14, II. osztály, Közép A-csoport 17. forduló

III. ker. TVE - Angyalföldi SI DSE 15 - 0 (6-0)

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

Ellenfelünk eddigi eredményei alapján és az őszi mérkőzésünk tükrében arra készültünk, hogy mi fogjuk uralni a mérkőzést. Ellenfelünk visszaáll a saját térfelére és kontratámadásokkal próbálkozik. Arra koncentráltunk, hogy mi diktáljuk a tempót, birtokoljuk a labdát és legyenek meg azok a mozgások, amelyekkel fel tudjuk törni ellenfelünk zárt védekezését. Kellett néhány perc, hogy felpörögjünk és megszerezzük az első gólt. Ami ezen a mérkőzésen pozitívum volt, hogy ismételten mindenki kivette a részét a sikerből, a cserepadról beszálló játékosok ismételten hozzá tudtak tenni a mérkőzéshez és, hogy az eredmény ellenére nem ment át a mérkőzés egyénieskedésbe és öncélú játékba. A hajrában is azt a csapatjátékot játszottuk, amit elterveztünk. Gratulálok az egész csapatnak!

Gólok: MIHÁLSZKI MÓRIC 12' 1 - 0 BÁNSZKI GERGELY TIBOR 16' 2 - 0 ERDŐS ÁRON 21' 3 - 0 BÁNSZKI GERGELY TIBOR 26' 4 - 0 BÖSZTÖRI SZILVSZTER BENEDEK 28' 5 - 0 LÁNCZOS DOMINIK 31' 6 - 0 DANKA ZOLTÁN 45' 7 - 0 RÓZSA ZALÁN LENVENTE 57' 8 - 0 DANKA ZOLTÁN 58' 9 - 0 ÁBRAHÁM MÁRTON ÁKOS 65' 10 - 0 JÁSZAI VENCEL MÁTÉ 66' 11 - 0 MIHÁLSZKI MÓRIC 71' 12 - 0 MIZDA ÁDÁM 75' 13 - 0 REGÖS ÁKOS MIKLÓS 77' 14 - 0 RÓZSA ZALÁN LENVENTE 79' 15 - 0

MLSZ U-13 I. osztály Közép-Kelet 14. forduló

IKARUS BSE - III. KER. TVE 1 - 1 (1-0)

Edzői értékelés (Vermes Krisztián):

Nehéz első bajnoki mérkőzés várt ránk, hiszen a tabellán negyedik helyen álló Ikarus otthonába látogattunk. A mérkőzést egészen jól kezdtük és úgy érzem kézben is tartottuk, bár volt időszak, amikor az Ikarus megmutatta, hogy nem véletlenül vannak a tabella elején. Egy hátul eladott labdából tudtak vezetéshez jutni, majd játékosaim megmutatták, hogy tudnak harcolni és ezt ki is tudják vinni a pályára, ennek hatására egy nagyon szép góllal tudtunk egyenlíteni a második félidőben és még a győzelem esélye is megvolt számunkra. Van még feladat bőven előttünk, főleg taktikailag, de ezzel a hozzáállással amit a csapatom mutatott, nagyon elégedett vagyok és hellyel-közzel még a játékkal is.

Gól: 1 - 1 49' ZÁMBÓ MÁRTON

MLSZ U-12 I. osztály Közép-Kelet 14. forduló

IKARUS BSE - III. ker. TVE 9 - 0 (4-0)

Edzői értékelés (Mayer Bence):

Nehéz szavakat találni a hétvégi mérkőzést követően, mivel semmit nem láttam viszont az elmúlt időszakban gyakorlottakból. Motiválatlanul, akarat gyengén, elgondolás nélkül "töltöttük el az időt" vasárnap reggel az Ikarus pályán. Az ellenfélnek gratulálok a mutatott játékához. Remélem láttuk, hogy hogyan kell focizni a tavaszi első bajnokin. Bízom benne, hogy időben kaptuk a pofont és vissza tudunk térni a megfelelő útra.


bottom of page