top of page
Keresés

Beharangozó 19. forduló NBIII. Nyugati csoportA következő hazai meccsünkön a 10. helyezett Sárvár ellen lépünk pályára. Ősszel Sárváron döntetlen született (0-0), és a vendégeink kerete nem is változott sokat a télen, mindössze egy érkezőről szóltak a hírek velük kapcsolatban. A Sárvár Andráshidán döntetlennel kezdte a tavaszt, majd hazai pályán a Ménfőcsanak ellen is döntetlent játszottak. Mint ismert, a mi csapatunk is két pontosztozkodással indította az évet, ezért reméljük hogy ezúttal sikerül megszerezni az első győzelmünket. Ebben biztosan nem lehet Gál István segítségére Szalai Vilmos, aki ezen a mérkőzésen még az eltiltását tölti, így csak a lelátóról figyelheti a vasárnap 15 órakor kezdődő összecsapást.

A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni a legjobb játékosra, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon (a belépőjegyre írva, vagy a gyűjtőn elhelyezett szavazócédulán) a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.

Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra. Olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!

A szavazatok minden mérkőzést követően kerülnek megszámlálásra, amelynek eredménye a mérkőzést utáni napokban kerül nyilvánosságra az Egyesület honlapján és kommunikációs felületein.

Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!

Jegyinformációk:

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet 2018/2019-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

Felnőtt: 900 Ft Diák/Nyugdíjas: 400 Ft

A III. kerületi TVE 2018/2019-es labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-20 óra között megvásárolhatók.

Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)bottom of page