top of page
Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelőkFotó galéria U13

MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 15. forduló

ESMTK - III. KER. TVE 1 - 4 (1-2)

Gólok: 0 - 1 23' TAMÁSKA PÉTER 1 - 2 45' POPOVICS ÁDÁM BENCE 1 - 3 53' OROSHÁZI BENCE 1 - 4 85' NAGY BENCE ZSIGMOND

Edzői értékelés (Kun György):

Szombaton délben az ESMTK csapatához látogattunk bajnoki mérkőzésre. Jól kezdtük a találkozót, és gyorsan a kapuja elé szegeztük ellenfelünket. Helyzetek sokaságát dolgoztuk ki, de a mai napon hiányzott a pontosság és a koncentráció. Jeleztem a srácoknak, hogy nem az elégedetlenség szól belőlünk, hanem a további fejlődésük érdekében még keményebben kell dolgozni az edzéseken. Ezúton is szeretnénk a játékosokkal egyetemben köszönetet mondani Nikházi Márk kollégámnak, aki hetek óta velünk van és keményen dolgozik a csapatunk fejlődéséért. Gratulálok a srácoknak és nagyon örülünk a győzelemnek!​

MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 15. forduló

ESMTK - III. KER. TVE 0 - 10 (0-6)

Gólok: 0 - 1 18' JUHOS JÓNÁS BARNABÁS 0 - 2 22' MÁRTONFI CSABA SÁNDOR 0 - 3 34' CZIFRIK ÁDÁM 0 - 4 38' TURI GÁBOR 0 - 5 39' GÁL DOMINIK 0 - 6 45' PÓCSA CSABA 0 - 7 59' PÓCSA CSABA 0 - 8 64' PÓCSA CSABA 0 - 9 70' PÓCSA CSABA 0 - 10 87' MESTER KÁLMÁN

Edzői értékelés (Filó Tamás):

Végig uraltuk a mérkőzést, még ilyen arányban is teljesen megérdemelt volt a győzelmünk. Remélem ez a győzelem lökést ad a fiúknak a folytatásban.

BLSZ IFJÚSÁGI U-17 14. forduló

III. KER. TVE - BUDAÖRSI SC 1 - 2 (1-1)

Gól: 1-1 ZIMMERMANN GERGŐ SZERGEJ 34'

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

A tavaszi első bajnoki mérkőzésen a csapat összes játékosa mélyen tudása alatt játszott, csak Váradi, Gáti és Zsitnyányi akaratát lehet dicsérni. Az edzéseken jól dolgoztak a srácok, de a mérkőzést valószínűleg túlizgulták, ami bénítólag hatott a lábakra. Remélem, ez a vereség nem kerül a végelszámolásnál az első helyünkbe.

MLSZ U-15, II. osztály, Közép A-csoport 18. forduló

Újpest FC - III. ker. TVE 6 - 2 (3-0)

Gól: 6 - 1 77' ZIMMERMANN GERGŐ SZERGEJ

6 - 2 79' FULMER VINCE

Edzői értékelés (Hámori György):

A nagy arányú vereség nem tükrözte a különbséget. Az első félidőben három lehetőségüket használták ki, mi sajnos háromból semmit. A második játékrész 3:2 volt, itt már sikeresebbek voltunk a befejezésekben. Az ellenfél kihasználta magasságbeli fölényét, négy gólt szögletből fejeltek. Tartása is volt a csapatnak, a második félidőben meg mutatta, hogy fejlődni akar. Tanultságos volt a csapatnak, hogy mit kell tenni a fejlődésért!

MLSZ U-14, II. osztály, Közép A-csoport 18. forduló

Újpest FC - III. ker. TVE 1 - 1 (0-0)

Gól: 1 - 1 81' LÁNCZOS DOMINIK

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

Sajnos 4 játékosunk hiányzott az eddig megszokott kezdőcsapatból, de szerettünk volna visszavágni az őszi 6-1-es vereség után ellenfelünknek. Tudtuk, hogy letámadással próbálkozik majd az Újpest, és erre készítettük fel egész héten a csapatot. A mérkőzésen abszolút igazságos eredmény született. A játékosok nagyon fegyelmezetten végrehajtották a taktikai feladatokat. Az első félidőben helyenként még tetszetősen is futballozott a csapat. A második félidő elején nagy nyomás nehezedett ránk, ami miatt egy egyéni hiba után hátrányba kerültünk, de a végén a cserejátékosoknak is köszönhetően ki tudtunk egyenlíteni. Gratulálunk a csapatnak az elért eredményhez és a mérkőzésen nyújtott teljesítményhez!

MLSZ U-13 I. osztály Közép-Kelet 15. forduló

III. KER. TVE - MONORI SE 3 - 1 (1-1)

Gólok: FARKAS BALÁZS ZOLTÁN 29' 1 - 1

FARKAS BALÁZS ZOLTÁN 34' 2 - 1

FARKAS BALÁZS ZOLTÁN 40' 3 - 1

Edzői értékelés (Vermes Krisztián):

Nem kezdtük jól a mérkőzést, nagyon lagymatag foci volt az első félidőben, és nem valósítottuk meg azt, amit egész héten gyakoroltunk (védekező zónában maximum 3 érintő, a labda jár passz-elmozgás), ehelyett mindenki vezetni akarta a labdát és cselezni. Az ütközéseket nem vállaltuk fel, csak kísérgettük az ellenfeleinket. A félidőben kértem játékosaimat, hogy alkalmazzák, amit megbeszéltünk, plusz lépjenek be az üres zónákba és a szélén a mélységi indításokat vállaljuk be. A második félidő képe teljesen máshogy nézett ki, ennek hatására szereztünk három gólt és megnyertük a mérkőzést. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez ,de nem vagyok maradéktalanul elégedett!

MLSZ U-12 I. osztály Közép-Kelet 15. forduló

III. KER. TVE - MONORI SE 0 - 0 (0-0)

Edzői értékelés (Mayer Bence):

A hétvégén a Monor csapatát fogadtuk. A múlt heti gyenge teljesítményünket sikerült feledtetni, mivel bátran, harcosan játszottak a srácok. Több helyzetet is sikerült kialakítanunk, de ezek kihasználásában meg fejlődnünk kell. A csapat védekezése megfelelő volt, stabilan, egymást biztosítva akadályozták meg a Monor helyzeteinek kialakítását. Úgy gondolom újra visszatértünk arra az útra, ami a fejlődést jelenti. Nagyobb koncentrációra lesz szükségünk, de bizakodó vagyok. Külön kiemelném Tóth Marci játékát, fiatal kora ellenére magas szinten játszott a mérkőzésen. Gratulálok az egész csapatnak!


bottom of page