top of page
Keresés

Edzői értékelés III. KER. TVE - SÁRVÁR FC 1-0 (0-0)KEZDŐ 1 JESZENSZKY ÁDÁM - 4 GYEPES GÁBOR - 10 NIKHÁZI MÁRK - 12 KASZAI GÁBOR - 13 RABATIN RICHÁRD - 15 PETNEHÁZI MÁRK - 16 RADNÓ GERGELY - 17 BORVETŐ ÁRON - 21 FAZAKAS GÉZA NORBERT - 23 SORECZ SZABOLCS - 26 ERDEI GÁBOR

CSERÉK 41 KOVÁCS BALÁZS - 3 HÁMORI ÁKOS - 5 OSZTOVITS MARCELL - 13 KENYERES MILÁN - RABATIN RICHÁRD - 9 SZÁNTÓ DÁNIEL - 19 RÁCZ RICHÁRD - 20 PLESZKÁN TIBOR

Hivatalos nézőszám: 328 fő

GÁL ISTVÁN EDZŐI ÉRTÉKELÉSE

A csapat játékrendszerét nem változtattam meg, csak személyi cserét eszközöltem a legutóbbi mérkőzést követően. Lehetőséget szerettem volna adni fiatal tehetséges játékosunknak Radnó Gergelynek, aki meg is hálálta ezt a játékával nekünk. A mérkőzést jól kezdte a csapat az első 25-30 percben akkora nyomást gyakoroltunk az ellenfelünkre, hogy szinte el sem hagyták a saját térfelüket. Sajnos a helyzeteinket az első félidő folyamán ennek ellenére nem tudtunk gólra váltani.

A második félidőben ott folytattuk, ahol az első félidő végén abbahagytuk. Az ellenfelünk csak a védekezéssel törődött, mélyen a tizenhatosukon belül néha 10 emberrel védekeztek. A 73. perc meghozta számunkra győzelmet jelentő gólt Borvető Áron révén. Összességében megérdemelt győzelmet arattunk, ahol elmondhatjuk, hogy a labdabírtoklás arányait és a helyzeteket nézve is felborult a pálya.

Ami még említésre méltó, hogy a mérkőzést négy fiatallal a pályán fejeztük be. Amin a jövőben mindenképpen javítanunk kell, az a helyzetek kihasználása. Gratulálok a csapatomnak és az újonnan bemutatkozó fiataloknak is a mérkőzésen nyújtott teljesítményükhöz. Köszönöm a szépszámban megjelent szurkolóinknak a szurkolást!

Összefoglaló


FOTÓ GALÉRIA BORVETŐ ÁRON 73' 1 - 0bottom of page