Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelőkMLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 16. forduló

III. KER. TVE - IKARUS-MOGYORÓD FC 4 - 1 (1-1)

Gólok: TAMÁSKA PÉTER 20' 1 - 0 KRISTÓ DOMINIK LEVENTE 46' 2 - 1 FLAISZ BÁLINT VIKTOR 86' 3 - 1 TAMÁSKA PÉTER 88' 4 - 1

Edzői értékelés (Kun György):

Az Ikarusz csapatát fogadtuk hazai mérkőzésen. Jó felfogásban kezdtük a találkozót és a labdát sokat birtokolva az ellenfél térfelén zajlott a játék. Sokáig nem találtuk az ellenszert ellenfelünk védekező stílusára és kapkodtunk is az első félidő nagy részében. A 20.percben Nagy bal oldali szöglet után Tamáska emelkedett az égbe és gyönyörűen bólintott a kapuba 1-0. A második félidőben rendeztük sorainkat és sorra vezettünk gyönyörű támadásokat. Ennek eredményeképpen a 46. percben Nagy beadását Kristó belsőzte a kapuba 2-1. Nem volt még vége a gólok sorának és a 86. percben Flaisz Bálint bombázott a kapu közepébe 3-1, majd a szemfüles Tamáska emelt az üres kapuba, beállítva a 4-1-es végeredményt. Gratulálunk az egész csapatnak!

MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 16. forduló

III. KER. TVE - IKARUS-MOGYORÓD FC 7 - 0 (2-0)

Gólok: JUHOS JÓNÁS BARNABÁS 4' 1 - 0 PÓCSA CSABA 14' 2 - 0 HORVÁTH PÉTER 65' 3 - 0 PÓCSA CSABA 73' 4 - 0 PÓCSA CSABA 81' 5 - 0 JUHÁSZ LEVENTE 83' 6 - 0 MILE ZSOMBOR 84' 7 - 0

Edzői értékelés (Filó Tamás):

A bajnokság középmezőnyéhez tartozó csapat ellen játszottunk. Az első perctől kezdve uraltuk a mérkőzést, azokat az elemeket amiket hetek óta gyakorlunk nagy örömömre visszaköszönt a mérkőzésen, ebből rúgtuk az első két gólunkat. A második félidő elején kicsit akadozott a játék, de az utolsó 25 perc remek játékot hozott a cseréknek is köszönhetően. Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk, gratulálok a csapatnak.

MLSZ U-15, II. osztály, Közép A-csoport 19. forduló

Soroksár SC - III. ker. TVE 6 - 0 (1-0)

Edzői értékelés (Hámori György):

Az első félidőben (1-0) a csapat felvette a jobb képeségű ellenféllel a versenyt, a taktikai fegyelem, a csapat szellem és a jó eredmény érdekében. Sajnos két játékos sérülését okozta a poszt különbség (védő-csatár), emiatt nem tudta a csapat tartani magát, de az eredmény ellenére végig hajtották a mérkőzést, így emelt fővel jöhettek le a pályáról.

MLSZ U-14, II. osztály, Közép A-csoport 19. forduló

Soroksár SC - III. ker. TVE 0 - 4 (0-2)

Gólok: 0 - 1 8' BÁNSZKI GERGELY TIBOR 0 - 2 17' MIZDA ÁDÁM 0 - 3 45' MIHÁLSZKI MÓRIC 0 - 4 68' ERDŐS ÁRON

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

Ezen a mérkőzésen nem voltunk kellőképpen koncentráltak. Tompának éreztem a csapatot, többnyire lassan döntöttünk. Elég csapkodó volt a játék az első félidőben, de a második játékrészben tudtunk javítani ezen és a mi akaratunk érvényesült, magabiztosabbak lettünk. A visszafogottabb teljesítménytől függetlenül a mérkőzésen megérdemelt sikert aratott a csapat. Több lehetőséget is sikerült kialakítanunk. Gratulálok a csapatnak! ​

U-13 I. osztály Közép-Kelet 16. forduló

III. KER. TVE - MTK BUDAPEST 1 - 6 (0-1)

Gól: ZÁMBÓ MÁRTON 46' 1 - 4

Edzői értékelés (Vermes Krisztián):

Nagy reményekkel indultunk neki ennek a mérkőzésnek. Jól is kezdtük az összecsapást, sőt a kapusunk kiállításáig teljesen kiegyenlített volt a mezőny, és még benne volt a levegőben, hogy nyerhetünk is. Sajnos a 20. percben lévő kiállítás eldöntötte a mérkőzést főleg, hogy a cserekapusom megsérült a bemelegítés alatt, lehetetlen gólokat kapott emiatt, így tovább nem kockáztattam a testi épségét, emiatt kénytelen volt a belső védőm elfoglalni a helyét. Így azt gondolom ez a mérkőzés mindent elárul. Csapatom mindezek mellett jól teljesített és betartották amit kértem tőlük, nagyon kíváncsi lettem volna mi történik, ha egyenlő létszámban tudjuk ezt a meccset végig játszani.

U-12 I. osztály Közép-Kelet 16. forduló

III. KER. TVE - MTK BUDAPEST 1 - 8 (0-5)

Gól: CSIKÓS TAMÁS ATTILA 33' 1 - 5

Edzői értékelés (Mayer Bence):

Szerdán egy előre hozott mérkőzésen fogadtuk az MTK csapatát. Az eredmény nem tükrözi a játék képét. Úgy gondolom sikerült a múlthéthez képest előrelépnünk. Csapatjátékban, fegyelmezettségben és csapat taktikában fel tudtuk venni a versenyt az MTK-val, azt gondolom ez nagy fejlődés és büszkék lehetünk rá. A mérkőzés több periódusában sikerült az MTK csapata fölé kerekednünk. Sajnos egyéni, elkerülhető hibákból több gól is kaptunk, de ennek ellenére elégedett vagyok. Dolgoznunk kell tovább, hogy kijavítsuk a hibánkat, de a fejlődés látható és ez a fontos.