Keresés

Kölyökliga edzői értékelések U9-U82019.03.23. Kölyögliga U8 Felsőház 1. forduló

Edzői értékelés (Vajkai Dániel): Elindultak a tavaszi Kölyögliga küzdelmek, amelynek első fordulóját U8-as csapatunk felemás teljesítménnyel zárta. Az első mérkőzésen a házigazda angyalföldi gárdát sikerült magabiztos győzelemmel verni. A második meccset a sokkal frissebb Kiskőrös ellen folytattuk, ami meg is látszott a csapaton és a második félidőben már csak szépíteni tudtunk. Összességében pozitív benyomást tett rám a csapat, különösen a játékosok mentalitásával voltam megelégedve.

III.Ker. TVE – ASI Dinamo Star 3:1 (Gólsz.: Kassai Kristóf, Horváth Ármin, Telek Zsombor)

Kiskőrösi LC – III.Ker.TVE 8:1 (Gólsz.: Simai Zsombor)

2019.03.23 Kölyögliga U9 Alsóház 1. fordulő

Edzői értékelés (Vajkai Dániel): Az U9-es korosztályunk is megkezdte a Kölyögliga tavaszi szezonját és hasonlóan a fiatalabbakhoz, felemás arcát mutatta a versenyek alatt. Elsőként a Paks ellen futottak fel a srácok, akik ellen fölényes győzelmet sikerült aratni. Következett szünet nélkül a Dalnoki, ahol a gyors bekapott gólok után a szépités után egy elfogadható játékkal, de vereséggel zártunk. Az idősebb srácoknál is a mentalitást és az egy csapatkénti fellépést dícsérném és bizakodóan várom a következő fordulokat.

Paksi FC – III.KER.TVE 1:6 (Gólsz.: Váci Boti 2x, Sanchez Marci, Balla Beni, Gonda Bálin, Szabó Milán)

Dalnoki Akadémia – III.KER.TVE 1:5 (Gólsz.: Kecskés Boti)


1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp