Keresés

A számok bűvöletébenJeszenszky Ádám kapuját 360 perce nem tudják bevenni az ellenfelek, egy öngólt leszámítva, 2019-ben egyetlen csapat sem örülhetett ellenünk szerzett gólnak, és bízzunk benne, hogy a fehérváriak ellen tudjuk folytatni remek szériánkat, ami a második legjobb ebben a bajnokságban, ugyanis a 4. és a 11. forduló között egyenesen 8 egymást követő bajnokin nem találtak fogást rajtunk az éppen aktuális ellenfeleink.

A legutóbbi játéknapon, Rabatin Richárd és Szalai Vilmos duplájával 4-0 arányban nyertünk a Komárom vendégeként, zsinórban a második idegenbeli mérkőzésünkön nem kaptunk gólt, amire a 2014-2015-ös bajnokság, és, jól figyeljenek, 65, azaz 65 idegenbeli meccs óta nem volt példa. A komáromi fellépés előtt, a 2016-2017-es kiírásban győztünk utoljára 4-0-ra vendégségben, minő furcsaság, hétvégi ellenfelünk, a Mol Vidi II otthonában. A 4-0-ás győzelmünk idegenben ritkaságszámba megy, hiszen a legutóbbi meccset is beleértve, az elmúlt öt évben csak háromszor sikerült négyet rúgni és egyet sem kapni távol a Kalap utcától. ​


1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp