top of page
Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelőkMLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 17. forduló

III. KER. TVE - ANGYALFÖLDI SI 11 - 0 (5-0)

Gólok: NAGY BENCE ZSIGMOND 5' 1 - 0

NAGY BENCE ZSIGMOND 7' 2 - 0

DIAMANT ZSOLT 14' 3 - 0

TAMÁSKA PÉTER 32' 4 - 0

PARAG RICHÁRD BÁLINT 34' 5 - 0

TÖRÖK ZSOLT 55' 6 - 0

KRISTÓ DOMINIK LEVENTE 58' 7 - 0

TÖRÖK ZSOLT 60' 8 - 0

TÖRÖK ZSOLT 65' 9 - 0

TÖRÖK ZSOLT 74' 10 - 0

PARAG RICHÁRD BÁLINT 75' 11 - 0

Edzői értékelés (Kun György):

Szombaton az Angyalföldi focisuli csapatát fogadtuk hazai pályán. Gyorsan a kezünkbe vettük a játék irányítását és remek támadásokat vezetve szép gólokat szereztünk a mérkőzés folyamán. Jeleztem játékosainknak, hogy nekünk mindig a saját játékunkkal kell foglalkoznunk és tisztelni kell a mindenkori ellenfelet. Ezen a téren is szépen haladunk, és ami külön öröm számunkra, a játékosaink szerepe a felnőtt együttesünkbe. Gratulálunk az egész csapatnak!​


U17 FOTÓ GALÉRIA

MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 17. forduló

III. KER. TVE - ANGYALFÖLDI SI 5 - 2 (1-0)

Gólok: TURI GÁBOR 25' 1 - 0

CZIFRIK ÁDÁM 53' 2 - 0

CZIFRIK ÁDÁM 71' 3 - 1

MESTER KÁLMÁN 78' 4 - 1

PÓCSA CSABA 83' 5 - 1

Edzői értékelés (Filó Tamás):

Az ASI csapatát fogadtuk a centerpályán. A mérkőzést elég sok hibával kezdtük, nem tudtunk megfelelő tempóban játszani, rengeteg hiba csúszott be a védekező zónában. Így is sikerült vezetést szereznünk a félidő előtt. A második félidőt rendkívül rosszul kezdtük, két eladott labdával hoztuk ziccerbe az ellenfelet. Majd 10 perc után elkaptuk a fonalat és sikerült szép gólokat szerezni, és magabiztosan megnyerni a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak!

BLSZ IFJÚSÁGI U-17 16. forduló

AIRNERGY FC - III. KER. TVE 2 - 5 (1-2)

Gólok:

1 - 1 21' BUJÁK BRENDON PATRIK 1 - 2 45' PÓCSA CSABA 1 - 3 49' KISS PÉTER ÁDÁM 1 - 4 80' KASZÁS KRISTÓF 1 - 5 83' BUJÁK BRENDON PATRIK

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

A győzelem lehetett volna nagyobb arányú, de még mindig messze vagyunk attól a teljesítménytől, amit elvárok és elvárható lenne a csapattól. Az akarattal nem volt probléma, sőt néhány játékost pont a túlzott akarás tesz görcsössé, ami a játéka rovására megy.

MLSZ U-15, II. osztály, Közép A-csoport 20. forduló

III. ker. TVE - Ikarus BSE-Fejlődő Kertváros 0 - 5 (0-1)

Edzői értékelés (Hámori György):

Meg akart felelni a csapat. Az első félidőben (0:1) megfelelő partnere volt az ellenfélnek. A második félidőben sérülés utáni cserélni kellett, és sajnos nem tudtunk már minőségben partner lenni. A hozzáállással nem volt probléma.


U14 FOTÓ GALÉRIA

MLSZ U-14, II. osztály, Közép A-csoport 20. forduló

III. ker. TVE - Ikarus BSE-Fejlődő Kertváros 5 - 0 (4-0)

Gólok: MIHÁLSZKI MÓRIC 3' 1 - 0

KRUPPA PÉTER 10' 2 - 0

KRUPPA PÉTER 15' 3 - 0

BÁNSZKI GERGELY TIBOR 38' 4 - 0

BÁNSZKI GERGELY TIBOR 50' 5 - 0

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

Ősszel szoros meccsen pontosztozkodással ért véget a találkozó, a forduló előtt pedig ugyanannyi ponttal, de több győzelmének köszönhetően egy hellyel előrébbről várhatta az IKarus BSE a mérkőzést. Szoros, intenzív, pörgős mérkőzésre számítottunk. A tempó a várakozásnak megfelelő volt, de a srácok igazán jó napot fogtak ki és hamar eldöntötték a mérkőzést. Nagyon koncentráltan, alázatosan és bátran futballoztak. Gyönyörű támadásokat vezettünk, szép gólokat sikerült szereznünk. Több jó és kiemelkedő teljesítmény is volt a csapatban, így mondhatni magabiztos győzelmet arattunk. Természetesen voltak hibák, amelyekből veszélyeztetett az ellenfél is, de mindig akadt valaki aki kijavította a másik hibáját. Nagyszerű csapatmunka volt! Gratulálok minden játékosunknak!

Valamint köszönjük szépen az egyesület vezetőségének, hogy alkalmunk nyílt a centerpályán játszani a mérkőzést. Nagy élmény volt a gyerekeknek és talán ez a pozitív töltet is kellett a jó teljesítményhez és a győzelemhez!

U-13 I. osztály Közép-Kelet 17. forduló

VÁC VÁROS LSE - III. KER. TVE 2 - 1 (0-0)

Gól: 51' FERENCZ ATTILA LÁSZLÓ

Edzői értékelés (Mayer Bence):

U13-as csapatunk Vác városába látogatott az elmúlt hétvégén. Vermes Krisztiánt nélkülöznie kellett a csapatnak, mivel a felnőtt csapattal Komáromba utazott. A mérkőzés kiegyenlítetten kezdődött, sok mezőnymunkával. Sok hibával, kevés akarattal játszottunk, ami sajnos nem elfogadható. Mind technikai, mind taktikai hibákat vétettünk. Ezek eredményeképpen alakult ki a végeredmény, amire senki nem lehet büszke. Ezen a napon sok negatív dolog együttállása mutatkozott meg. Nagy pofont kaptunk, de biztos vagyok benne, hogy tudunk tanulni ebből is. Gratulálok az ellenfélnek mivel a mai napon jobban akarták a győzelmet.

U-12 I. osztály Közép-Kelet 17. forduló

VÁC VÁROS LSE - III. KER. TVE 1 - 1 (1-0)

Gól: 51' MAREK KRISTÓF ZSOLT

Edzői értékelés (Mayer Bence):

Vác csapatával találkoztunk a hétvégi fordulóban. Sajnos ezen a napon nem tudtunk olyan iramot diktálni, hogy mi uraljuk a mérkőzést. Pontatlanul, lassan járattuk a labdát, így az ellenfél védelmét nem tudtuk feltörni. Ennél nagyobb akaratra lesz szükségünk ha ki a akarunk lépni saját árnyékunkból. Az ellenfélnek gratulálok, nagyon sokat fejlődtek az őszi mérkőzés óta.


bottom of page