top of page
Keresés

Edzői értékelés III. KER. TVE - MOL VIDI FC II. 4 - 3 (0-2)NB III. Nyugat csoport 21. forduló

III. KER. TVE - MOL VIDI FC II. 4 - 3 (0-2)

Hivatalos nézőszám: 402

KEZDŐ

1 JESZENSZKY ÁDÁM - 4 GYEPES GÁBOR - 10 NIKHÁZI MÁRK - 12 KASZAI GÁBOR - 13 RABATIN RICHÁRD - 15 PETNEHÁZI MÁRK - 17 BORVETŐ ÁRON - 21 FAZAKAS GÉZA NORBERT - 22 SZALAI VILMOS - 23 SORECZ SZABOLCS - 26 ERDEI GÁBOR

CSERÉK 41 KOVÁCS BALÁZS - 5 DIAMANT ZSOLT - 16 RADNÓ GERGELY - 18 KÜRTI ZSOLT - 9 RÁCZ RICHÁRD - 20 PLESZKÁN TIBOR - 22 VARGA BENCE ATTILA

Gólok:

SZALAI VILMOS 55' 1 - 3

SZALAI VILMOS 74' 2 - 3

BORVETŐ ÁRON 83' 3 - 3

BORVETŐ ÁRON 88' 3 - 3

Gál István edzői értékelése:

A Videoton elleni mérkőzésünket is ugyanúgy, mint az elmúlt hetekben jól kezdtük, egészen a számomra véleményezhető kiállításig (Gyepes Gábor), sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket. A kiállítás után megítélt szabadrúgást a vendégek értékesítették, ezzel megszerezve ellenünk a lélektani előnyt. A kiállítás után taktikailag sajnos változtatnunk kellett, de ennek ellenére a mezőnyben továbbra is mi domináltunk és a mi akaratunk érvényesült, viszont sajnos a helyzeteinket nem tudtuk gólra válltani, sőt kaptunk még egy elkerülhető gólt a saját hibánkból.

A szünetben próbáltam a játékosaimat felrázni és tudatosítani bennük, hogy jobbak, tehát nyugodtan futballozzanak úgy, ahogy mi azt elterveztük, mert meg lesznek a lehetőségeink az emberhátrány ellenére a gólszerzésre. A második félidő sajnos a nem várt, számunkra lélektanilag K.O val felérő tizenegyessel folytatódott, amivel a vendégek, így 3-0-ra vezettek, plusz még egy embert kiállítottak tőlünk, sajnos azt kell mondjam teljesen jogosan.

A kettős emberhátrányban megint változtatnunk kellett, és meglepő módon továbbra is mi irányítottuk a játékot. Az 55. perc végre meghozta számunkra a megérdemelt gólt Szalai Vili révén. Innentől kezdve egy plusz motivációs erő mutatkozott csapatomon, és az emberhátrány ellenére visszajöttünk a mérkőzésbe majd a cseréinknek is köszönhetően meg is nyertük ezt!

Minden gratuláció a kerethez tartozó játékosaimnak, akik csapatként küzdöttek és mindent megtettek annak érdekében, hogy folytassuk sikeres szereplésünket. Külön köszönet a szép számban megjelent szurkolóinknak, akik végig biztatták csapatunkat és egy focifesztivált rendeztek számunkra a stadionban, ezzel hozzájárulva a csapat további sikeres szerepléséhez.

Fotó galéria a mérkőzésrőlbottom of page