Keresés

Szurkolóink szavaztak és két győztest hirdetünkA hétvégi hazai mérkőzésünkön szurkolóink ismét szavazhattak arról, hogy csapatunkból ki teljesített a legjobban a MOL VIDI FC II. elleni találkozón. A legtöbb szavazatot Szalai Vilmos kapta, de sokan úgy érezték, hogy most mindenkinek jár a gratuláció és szavazatukat a Csapatra adták le. Gratulálunk Vili és gratulálunk minden játékosunknak!


Egyre több a szavazat a mérkőzéseket követően. Köszönjük szurkolóinknak, hogy eljöttek és részt vettek a szavazáson. A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.

Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp