top of page
Keresés

Szurkolóink szavaztak és két győztest hirdetünkA hétvégi hazai mérkőzésünkön szurkolóink ismét szavazhattak arról, hogy csapatunkból ki teljesített a legjobban a MOL VIDI FC II. elleni találkozón. A legtöbb szavazatot Szalai Vilmos kapta, de sokan úgy érezték, hogy most mindenkinek jár a gratuláció és szavazatukat a Csapatra adták le. Gratulálunk Vili és gratulálunk minden játékosunknak!


Egyre több a szavazat a mérkőzéseket követően. Köszönjük szurkolóinknak, hogy eljöttek és részt vettek a szavazáson. A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.

Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra, olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!


bottom of page