top of page
Keresés

Kölyökliga edzői értékelések U11-U10Kölyökliga 2008-2009 Rájátszás 1. Forduló

A hétvégén megkezdődtek a kölyökliga alsó és felsőházi mérkőzései. A 2008-korosztály az alsóházban, a 2009-ek pedig a felsőházban folytathatták az őszi eredmények után.

U10 - 2009

A 2009 után születettek két magabiztos győzelemmel kezdték meg a rájátszást. Az első mérkőzésen sok hibára kényszerítettük az ellenfelet, úgyhogy sajnos kevés játék alakult ki. Az ellenfél kapuja előtti szituációk gyakorlására megfelelő volt a mérkőzés. A második mérkőzésen az U9-es MTK-val mérkőztünk meg. Itt is mi irányítottuk a mérkőzést és az MTK próbált nekünk rossz döntéseket generálni. Az igazat megvallva sokszor sikerült is nekik. Nem volt megfelelő türelem a játékunkban, a támadók nem mozogtak el üres területbe. Ami a leginkább nem tetszett, hogy görcsösen játszottunk.

Keret: Báti Bálint, Darvas Barna, Földes Márton, Szántó Brendon, Varga Bertalan (K), Puskás Gergő, Nagy Benedek, Bene Patrik, Papp Zsolt (K), Bathó Attila, Timáry Szalay Ábel, Kis-Fleischmann Dávid, Huszár Márton, Balogh Bálint

TVE-Balassagyarmat 14:2 Gólszerzők: Báti Bálint, Bene Patrik 2, Darvas Barna 4, Balogh Bálint,Szántó Brendon 2, Puskás Gergő, Timáry Szalay Ábel 2, Földes Márton.

Összefoglaló:


TVE-MTK 2010 5:1

Gólszerzők: Huszár Márton 2, Földes Márton, Báti Bálint, Puskás Gergő

Összefoglaló:


U11 - 2008

TVE-Gödöllő 6-3

Gólszerzők: Gianotti Balázs 2, Sándor Mikes, Újvári Áron 2, Páling Ádám,

A 2008-as korosztály az első mérkőzésen Gödöllő csapatával játszott. A mérkőzést mi irányítottunk. Volt egy-két szép támadásunk gólunk. A mérkőzés végig megfelelő volt a hozzáállás, a játék képe alapján is megérdemelt volt a győzelem. A második mérkőzésen a Tehetség csapata következett. Támadásban kreatívabbak voltak nálunk, védekezésben pedig ügyesebbek. A támadó harmadba a saját játékunkkal kevésszer jutottunk el. Nem sikerült nekünk irányítani a mérkőzést, így gratulálunk nekik a győzelemhez!

TVE-Tehetség SE 2-7

Gólszerzők: Ginaotti Balázs, Újvári Áron.

Keret: Páling Ádám, Nagy Dani, Csatári Barnabás, Szpodnyi Zsolt, Al-Hussain Ádám, Sándorfi Bende, Alszegi Ákos, Sándor Mikes, Gianotti Balázs, Molnár Benjámin, Kovács Kristfóf, Maschek Levente (K), Ujvári Áronbottom of page