top of page
Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelőkMLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 18. forduló

BVSC-ZUGLÓ - III. KER. TVE 1 - 0 (0-0)

Edzői értékelés (Kun György):

Vasárnap délben a BVSC-Zugló csapatához látogattunk bajnoki mérkőzésre. Jó iramban kezdtük a találkozót és gyorsan átvettük a játék irányítását. Helyzetek sokaságát alakítottuk ki, de a a mai napon hadilábon álltunk a szerencsével. Azt is mondhatnánk, hogy egy kapuztunk, de a futballt gólra játsszák és nekünk ez ma nem sikerült! Elmarasztalni nem tudom játékosaimat, mert nagy odaadással és jól játszva szép ívet ír le a fejlődésük. Megyünk tovább a megkezdett úton és jövő héten lesz lehetőségünk a javításra.​

MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 18. forduló

BVSC-ZUGLÓ - III. KER. TVE 1 - 4 (1-1)

Gólok:

1 - 1 45' CZIFRIK ÁDÁM 1 - 2 63' HORVÁTH PÉTER

1 - 3 74' JUHOS JÓNÁS BARNABÁS 1 - 4 90' KASZÁS KRISTÓF

Edzői értékelés (Filó Tamás):

A BVSC csapatához látogattunk. Az első félidőben nagyon körülményesen és lassan fociztunk, alig-alig tudtuk feltörni a hazaiak védelmét. Voltak lehetőségeink, de hátul ismét bizonytalanok voltunk és helyzeteket ajándékoztunk az ellenfelünknek. Az egyik ilyen ajándékból gólt is szereztek a félidő előtt, de még a szünet előtt tudtunk rá válaszolni, így 1:1-es állással mentünk a szünetre. A második félidőben nyomtunk, és sikerült gólra gólokra váltani a fölényünket. Sajnos ezen a napon nem játszottunk jól, de dicséret illeti a csapatot a küzdeni tudása miatt. Gratulálok a győzelemhez.

BLSZ IFJÚSÁGI U-17 17. forduló

III. KER. TVE - GERRZO KFT 9 - 0 (2-0)

Gólok:

MILE ZSOMBOR 10' 1 - 0 NÉMETH LEVENTE JÁNOS 20' 2 - 0 MILE ZSOMBOR 47' 3 - 0 HORVÁTH PÉTER 64' 4 - 0 KISS PÉTER ÁDÁM 66' 5 - 0 JUHÁSZ LEVENTE 77' 6 - 0 KANYÓ KRISZTIÁN 79' 7 - 0 BUJÁK BRENDON PATRIK 83' 8 - 0 NÉMETH LEVENTE JÁNOS 86' 9 - 0

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

A nagyarányú győzelem ellenére, nagyon mérges vagyok a csapatra, mert gyengén futballoztunk. Rengeteg átadási és helyezkedési hiba jellemezte a találkozót. Csak az utolsó 20 percben játszottunk kicsit jobban, és pontosabban, ekkor szereztük góljaink nagy részét.

MLSZ U-15, II. osztály, Közép A-csoport 21. forduló

Gloriett SE - III. ker. TVE 5 - 1 (3-0)

Gólok:

4-1 65' GOODWILL ZENTE BENDEGÚZ

Edzői értékelés (Hámori György):

A taktikai teljesítést 30 percig sikerült megvalósítani sérültekkel megtizedelt csapatunknak. Az egyéni hibák után és a további sérülések ellenére is volt tartás a csapat egészséges játékosaiban. A félidőben a három csere kicsit hozzátett a jobb játékhoz és partnere lettünk az ellenfélnek, helyzeteket is kialakítottunk és három ziccerből egy gólt is szereztünk (2:1).

MLSZ U-14 II. osztály, Közép A-csoport 21. forduló

Gloriett SE - III. ker. TVE 1 - 5 (1-1)

Gólok:

1 - 1 39' KRUPPA PÉTER 1 - 2 61' BÁNSZKI GERGELY TIBOR

1 - 3 65' BÖSZTÖRI SZILVSZTER BENEDEK 1 - 4 71' BÁNSZKI GERGELY TIBOR 1 - 5 79' ERDŐS ÁRON

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

A mérkőzés elején, az első 20 percben, nehezen lendültünk játékba, kicsit fáradtnak tűntek a gyerekek. Kellemetlen ellenféllel találtuk magunkat szemben, így ehhez is alkalmazkodnunk kellett. A második félidőben viszont sikerült feljavulnunk és magabiztos játékkal megnyertünk a mérkőzést. Gratulálok az egész csapatnak!

U-13 I. osztály Közép-Kelet 18. forduló

III. KER. TVE - JÁSZBERÉNYI FC 1 - 2 (0-1)

Gól: FARKAS BALÁZS ZOLTÁN 32' 1 - 1

Edzői értékelés (Vermes Krisztián):

A tabellán előttünk álló Jászberényt fogadtuk nagy reményekkel. Az első 20 percet nem kezdtük jól és egy eladott labdából szerezte meg az ellenfél a vezetést, a félidőben játékosaim betartották a taktikát és tettek is a mékőzért, így sikerült egyenlítenünk. A végén egy tolódási hiba miatt megkaptuk a második gólunkat, így elvesztettük a mérkőzést, de a játék képe alapján nem volt reális sem az eredmény, sem az, hogy elveszítjük ezt a mékőzést!

U-12 I. osztály Közép-Kelet 18. forduló

III. KER. TVE - JÁSZBERÉNYI FC 0 - 1 (0-0)

Edzői értékelés (Mayer Bence):

A hétvégi teljesítményre minden játékosom büszke lehet. Az eredmény meglátásom szerint nem tükrözi a mérkőzés képét. Taktikailag sikerült az ellenfelünk fölé nőni és a mérkőzés egészében tudtunk dominálni. A mutatott játék alapján a győzelem megérdemelt lett volna,

de a labdarúgás kiszámíthatatlan. A támadások befejezésében van némi hiányérzetem, mivel több felépített és tudatos támadást vezetünk, de nem tudtuk gólra váltani ezeket. Ebben fejlődnünk kell! Összességében elégedett vagyok a látottakkal és remélem a továbbiakban is hasonlót teljesítményt fogunk tudni nyújtani.


bottom of page