top of page
Keresés

Beharangozó 23. forduló NBIII. Nyugati csoportAz érdi idegenbeli rangadó után a hétvégén egy papíron izgalmakban kevésbé bővelkedő összecsapás vár a csapatunkra, ugyanis a tabella 12. helyén álló Csepel látogat a Hévízi útra. A két csapat őszi összecsapásán Szalai és Kaszai góljával 2:0-ra győztünk Csepelen, azóta négy játékost igazoltak, és hárman távoztak a szigetiektől. Noha a vendégeink a kiesőzónából menekülnek, tavasszal eddig csak az Érdtől és az Andráshidától szenvedtek vereséget. Ugyanakkor ha az egész éves idegenbeli mérlegüket nézzük, akkor 9 vereség, 1 döntetlen és 1 győzelem szerepel a nevük mellet, tehát nem szerepelnek jól, ha a Duna valamelyik partjára teszik a lábukat. Egyébként a csapat mindent összevetve 7 győzelmet, 3 döntetlent és 12 vereséget számlál, mindössze 20 alkalommal zörgették meg az ellenfelek hálóját, ez a második legkevesebb lőtt gól a mezőnyben, míg a csepeli kapusnak 40-szer kellett a hálóban kotorásznia, ez a 4. legtöbb kapott gól a ligában. A Csepellel szemben a mi csapatunk nem küzd kiesési gondokkal, bár a kulcsembereink kiesése okozhatott némi fejfájást Gál István vezetőedzőnek, ez azonban a csapat teljesítményén nem látszott, ismét fantasztikus játékkal sikerült rangadót nyerni az Érd ellen. Ráadásul Rabatin eltiltása lejárt, Gyepes Gábor korábbi 2 mérkőzésre szóló eltiltását pedig 1 mérkőzésre szóló eltiltásra mérsékelte, így ők már ott lehetnek a pályán a vasárnap 13 órakor kezdődő mérkőzésen.

A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni a legjobb játékosra, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon (a belépőjegyre írva, vagy a gyűjtőn elhelyezett szavazócédulán) a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.

Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra. Olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!

A szavazatok minden mérkőzést követően kerülnek megszámlálásra, amelynek eredménye a mérkőzést utáni napokban kerül nyilvánosságra az Egyesület honlapján és kommunikációs felületein.

Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!

Jegyinformációk:

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet 2018/2019-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

Felnőtt: 900 Ft Diák/Nyugdíjas: 400 Ft

A III. kerületi TVE 2018/2019-es labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-20 óra között megvásárolhatók.

Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)

Vendég szurkolók részére jegyértékesítési pont a TVE uszodában mérkőzés napján 12:00 órától lesz.bottom of page