top of page
Keresés

A csúcson, de nem hagyjuk abba!Az idény során másodszor fordul elő, hogy 8 egymást követő bajnokin nem találtunk legyőzőre. Első ízben a 4. és a 11. forduló között 5 meccset megnyertünk és hármat adtunk döntetlenre, a 15. és a 22. játéknap között eltelt időszakban képesek voltunk megismételni ezen mutatókat, azaz 5 győzelem mellett 3 alkalommal ikszeltünk.

Az első 8-as szériában 18 gólig jutottunk, a második etap során egy góllal kevesebbet jegyeztünk, ám hárommal kevesebbet kaptunk, tehát jobb gólkülönbséggel büszkélkedhetünk, arról már nem is beszélve, hogy míg az első szakaszban kétszer, addig a másodikban háromszor nem kaptunk gólt. A második 8-as veretlenségi szériánk egyértelműen jobb, mint az első, a 9 meccsből álló pozitív sorozat pedig a csúcsot jelentené a 2018-2019-es kiírásban. 2019, A MI ÉVÜNK!

Az új esztendőben továbbra is veretlenek vagyunk, a Puskás Akadémia második csapatával egyetemben a legtöbb pontot gyűjtöttük csoportunkban, szám szerint 14-et. 13 gólt szereztünk, csakúgy, mint a felcsútiak, ám míg a táblázat ötödik helyén álló együttes hat gólt kapott, addig mi csak ötöt!

1 CSAPAT ELŐTTÜNK, 78 MÖGÖTTÜNK!

CSAPATUNK 10 idegenbeli mérkőzés és 241 napja veretlen vendégként, a Közép Csoportot vezető Szeged Grosics-Akadémia mutatóit leszámítva, ez a legjobb idegenbeli sorozat az OTP Bank Ligát, a Merkantil Bank Ligát, azaz a másodosztályú bajnokságot, illetve a teljes harmadik vonalat beleértve. 80 csapat közül a második legjobb!!!

A legutóbbi 4 bajnoki mérkőzésünket megnyertük, az ötödik győzelem is idénycsúcsot jelentene. Hajrá, Kerület!


bottom of page