Keresés

Kölyökliga edzői értékelések U9-U82019.04.06. Kölyökliga U8 Felsőház 2.forduló

Edzői értékelés (Vajkai Dániel):

Az alapszakasz győztesével kezdtük a hétvégi küzdelmeket. Az őszi 0:8 után mindenképpen jobb eredményt szerettünk volna elérni. Már az első percek után lehetett látni, hogy tudják a játékosok, hogy ma nagyot kell küzdeniük. Sokat kellet védekeznünk, néha percekig is a kapunk elé szegezett az ellenfél. A néhány bekapott gólra már nem sikerült végül válaszolnunk, de nagyon pozitív teljesítményt nyújtott a csapat.

A második mérkőzés 40 percét ismét szünet nélkül kellett abszolválni, amit megérzett a csapat. Az első félidőben sikerült ennek ellenére minden bekapott gólra választ adni, a második játékrészre viszont már alábbhagyott a koncentráció.

Szilády RFC – III.Ker.TVE 4:0

Gloriett – III.KER.TVE 7:3

2019.04.06 Kölyökliga U9 Alsóház 2.forduló

Edzői értékelés (Vajkai Dániel):

Az idősebb korosztályunk mai teljesítményét nem kísérte szerencse. Mindkét mérkőzésen rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de ennek csak töredékét sikerült kihasználnunk. Különösen az Újpest FC ellen dominált végig a csapat, de az utolsó percek miatt sajnos még egy ponttal se lehettünk gazdagabbak.

A második mérkőzésen szintén elfogadható játékot produkáltunk, de a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Elmondtam a csapatnak is, hogy sokat tanulhatunk az ilyen mérkőzésekből, mert a labdarúgásban nem ritkák az ilyen szituációk.

III.KER.TVE – Újpest FC 4:5

Szolnoki MÁV – III.KER.TVE 1:5


1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp