Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelők


MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 19. forduló

III. KER. TVE - 1908 SZAC 2 - 0 (0-0)

Gólok:

MILE ZSOMBOR 70' 1 - 0

MILE ZSOMBOR 91' 2 - 0

Edzői értékelés (Kun György):

Szombaton délelőtt a dobogóra is esélyes 1908 Szac csapatát fogadtuk hazai pályán. Nagy iramban kezdtük a találkozót és gyorsan kiderült, hogy ellenfelünk a gyors ellentámadásokra rendezkedett be. A szezon legjobb játékát produkálva, ötletesen és hatalmas elszántsággal nyertük meg a találkozót. Meccsben vagyunk a dobogós álmainkért és küzdeni fogunk érte! Gratulálunk az egész csapatnak!​

MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 19. forduló

III. KER. TVE - 1908 SZAC 7 - 0 (6-0)

Gólok:

JUHOS JÓNÁS BARNABÁS 2' 1 - 0 CZIFRIK ÁDÁM 7' 2 - 0 PÓCSA CSABA 14' 3 - 0 CZIFRIK ÁDÁM 15' 4 - 0 PÓCSA CSABA 20' 5 - 0 HORVÁTH PÉTER 44' 6 - 0 ARANYOS ROLAND 84' 7 - 0

Edzői értékelés (Filó Tamás):

A SZAC csapatát fogadtuk, és rendkívül jól, motiváltan kezdtük a mérkőzést. Rögtön az elején sikerült gólt, gólokat szerezni. Már a 20. percben 5:0 volt az állás. A félidőben az ellenfél visszaállt teljesen a 16-osukra 10 emberrel , szinte nem értek labdába, de nagyon nehezen tudtuk feltörni, őket keveset vittük ki a szélére, kevés beadás és lövés volt. Ilyen arányban is megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, dicséret illeti a csapatot, zsinórban az 5. mérkőzésünkön nyertünk, remélem a folytatás is hasonló lesz. Gratulálok a csapatnak!

BLSZ IFJÚSÁGI U-17 18. forduló

CSEP-GÓL FC - III. KER. TVE 1 - 6 (0-1)

Gólok:

0 - 1 45' KISS PÉTER ÁDÁM 0 - 2 49' KRISTÓ DOMINIK LEVENTE 0 - 3 51' MILE ZSOMBOR 0 - 4 66' BUJÁK BRENDON PATRIK 0 - 5 79' KRISTÓ DOMINIK LEVENTE 0 - 6 84' KRISTÓ DOMINIK LEVENTE

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Végre jól játszottunk, bár ehhez kellettek a kapott játékosok is. Az első félidőben még kimaradtak a helyzetek, de a másodikban már a gólok is megjöttek.


U15 FOTÓ GALÉRIA

MLSZ U-15, II. osztály, Közép A-csoport 22. forduló

III. ker. TVE - 1908 Szentlőrinci AC KSE 1 - 1 (0-1)

Gólok:

GOODWILL ZENTE BENDEGÚZ 74' 1 - 1

Edzői értékelés (Hámori György):

Két egyforma szintű csapat küzdött egymás ellen, egy-két jó képeségű és jól teljesítő játékossal. Az eredmény reális. Csapatunk 0-1 után is akart, az eredménnyel és a hozzáállással elégedett lehetnek és én, és az is vagyok.

MLSZ U-14 II. osztály, Közép A-csoport 22. forduló

III. ker. TVE - 1908 Szentlőrinci AC KSE 4 - 1 (1-0)

Gólok:

REGÖS ÁKOS MIKLÓS 4' 1 - 0 KRUPPA PÉTER 45' 2 - 0 ÁBRAHÁM MÁRTON ÁKOS 65' 3 - 0 BERECZKI LEVENTE ZOLTÁN 75' 4 - 1

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

Az őszi mérkőzésünk szoros eredménnyel zárult, ahol meg kellett szenvednünk a győzelemért. Sajnos ez most sem volt másképp, ami részben köszönhető a néhány fiatalabb játékost is soraiban tudó, ügyes gyerekekből álló ellenfélnek, illetve annak, hogy mi mélyen tudásunk alatt játszottunk. Az ellenfelünk letámadásával nem tudtunk mit kezdeni, esetleges, elképzelés nélküli volt a játékunk. Kapkodó volt, nem törekedtünk a labdabirtoklásra, hogy mi domináljunk és irányítsuk a mérkőzést. Sajnos egyénileg és csapat szinten sem nyújtottunk jó teljesítményt, de igyekszünk megtalálni az okokat és javítani a következő hetekben. Ami pozitívum volt a mérkőzésen, hogy a cseresorból beálló játékosok pluszt tudtak hozni a csapat játékába, ketten is gólt tudtak szerezni csereként beállva.​ A győzelemhez gratulálok a csapatnak! A mutatott játékhoz sajnos nem tudok, de bízom benne, hogy sikerül újra önmagunkat adni a következő mérkőzéseken!

U-13 I. osztály Közép-Kelet 19. forduló

MÉSZÖLY FOCISULI SE - III. KER. TVE 0 - 1 (0-1)

Gól:

0 - 1 16' FARKAS BALÁZS ZOLTÁN

Edzői értékelés (Vermes Krisztián):

Ezen a hétvégén az ellenfelünk a Mészöly Focisuli volt, akik erős játékerőt képviselnek és a tabellán is előttünk helyezkednek el. A mérkőzés képe alapján az ellenfelünk többször is uralta a játékot, főleg az első félidőben és ez annak köszönhető, hogy próbáltak minket megbontani a széleken a belépő szélső védővel, illetve volt egy nagyon jól szervező belső középpályásuk. A félidőben erre is felhívtam a figyelmet, sikerült egy szervezett védekezéssel és egy agilis játékkal megnyerni ezt a mérkőzést. Voltak hiányosságok a játékunkban, de ezt megpróbáljuk minimalizálni. Gratulálok a győzelemhez!

U-12 I. osztály Közép-Kelet 19. forduló

MÉSZÖLY FOCISULI SE - III. KER. TVE 5 - 1 (3-1)

Gól:

0 - 1 6' SZILÁGYI JÓZSEF MÁRK

Edzői értékelés (Mayer Bence):

Amióta átvettem a csapatot ez volt a legjobb mérkőzésünk a Mészöly Focisuli ellen. Az első 20 percben uraltuk a mérkőzést, látványos, szép focit játszottunk. Ennek eredményeképpen a vezetést is megszereztük. Sajnos ezt követően egyéni hibáknak köszönhetően hátrányba kerültünk, ami rá is nyomta bélyegét a játékunkra. Kapkodóvá, görcsössé váltunk a második félidőre. Ezek ellenére elégedett vagyok, mivel a fejlődésünk folyamatos és látványos. Ha az egyéni koncentrációt magasabb szintre tudjuk emelni a fejlődésünk, az eredményben is meg fog látszani.