top of page
Keresés

A számok bűvöletében161 napja nem tudnak megverni minket a bajnokságban, idegenben pedig 253 napja veretlen a Kerület!  Csapatunk a legutóbbi fordulóban Rabatin Richárd  góljával 1-0-ra legyőzte a Csepel együttesét, és az újabb győzelemnek köszönhetően zsinórban kilencedszer hagyta el a játékteret pozitív eredménnyel, ami a leghosszabb veretlenségi szériát jelenti a 2018-2019-es bajnokságban.

A 15. és a 23. forduló között eltelt időszakban Kaszai Gáborék hatszor tehették zsebre a győzelmet jelentő három pontot, a + 9-es gólkülönbség sem szorul külön magyarázatra, sziklaszilárd védekezésünkről pedig mindent elmond, hogy ebben a szériában négyszer nem kaptunk gólt. Csak összehasonlításképpen jegyzem meg, hogy a 15. játéknapig csupán háromszor sikerült kapott gól nélkül befejezni a mérkőzéseinket. A javulás látványos! Az öt egymást követő győzelem is egyedülálló ebben a szezonban.

2019-ben, illetve a szezon második felében még nem találtunk legyőzőre. Az eddig lejátszott 8 tavaszi fordulóban 18 pontot szereztünk és + 9-es a gólkülönbségünk.  A listavezető Ajka tavasszal 3 ponttal gyűjtött kevesebbet, mint a Kerület!  

Hajrá Kerület! 


bottom of page