Keresés

A számok bűvöletében161 napja nem tudnak megverni minket a bajnokságban, idegenben pedig 253 napja veretlen a Kerület!  Csapatunk a legutóbbi fordulóban Rabatin Richárd  góljával 1-0-ra legyőzte a Csepel együttesét, és az újabb győzelemnek köszönhetően zsinórban kilencedszer hagyta el a játékteret pozitív eredménnyel, ami a leghosszabb veretlenségi szériát jelenti a 2018-2019-es bajnokságban.

A 15. és a 23. forduló között eltelt időszakban Kaszai Gáborék hatszor tehették zsebre a győzelmet jelentő három pontot, a + 9-es gólkülönbség sem szorul külön magyarázatra, sziklaszilárd védekezésünkről pedig mindent elmond, hogy ebben a szériában négyszer nem kaptunk gólt. Csak összehasonlításképpen jegyzem meg, hogy a 15. játéknapig csupán háromszor sikerült kapott gól nélkül befejezni a mérkőzéseinket. A javulás látványos! Az öt egymást követő győzelem is egyedülálló ebben a szezonban.

2019-ben, illetve a szezon második felében még nem találtunk legyőzőre. Az eddig lejátszott 8 tavaszi fordulóban 18 pontot szereztünk és + 9-es a gólkülönbségünk.  A listavezető Ajka tavasszal 3 ponttal gyűjtött kevesebbet, mint a Kerület!  

Hajrá Kerület! 


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp