Keresés

Mezei futóverseny2019. 03. 23-án került megrendezésre Közép-Magyarország régiójának mezei futóversenye, rekordszámú nevezővel. Szakosztályunkat U13-ban tizennégy, U11-ben pedig két versenyző képviselte. A verseny egyaránt volt egyéni és csapatverseny is. Egyéniben legjobb eredményt az U13-as fiú korosztályban Tengerész Márk érte el, aki hatvankilenc versenyzőből lett negyedik, míg az U13-as lányoknál Farkas Dorkának sikerült legjobban a verseny, ő hetvenöt versenyzőből lett tizenharmadik. Szintén meg kell említeni Dringó Esztert, aki alapvetően a legjobb futóm U13-as lányaim közül és ezt a versenyt is sokáig vezette, viszont a táv felénél sérülés miatt be kellett fejeznie.

Csapatverseny terén legjobb eredményt a Tengerész Márk, Barnák Balázs, Csendes Huba és Osztovics Márton alkotta csapat érte el, ők tizennégy csapatból lettek negyedikek. Lányoknál az „A” csapatunk (Farkas Dorka, Berta Boriska, Boncz Ilona, Seres Lujza) négyes a hetedik helyet, míg „B” csapatunk (Gyertyánfi Réka, Jánosi Tünde, Szövényi Boglárka, Huszár Szofi) tizenötödik helyet szerezték meg tizenhét csapat közül. U11-ben két lány, Barnák Tamara, illetve Hegedűs Heléna képviselték a TVE színeit, és végeztek mindketten a középmezőnyben.​gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp