Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelők


MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 20. forduló

BUDAFOKI LC - III. KER. TVE 0 - 6 (0-3)

Gólok:

0 - 1 8' MILE ZSOMBOR 0 - 2 13' RADNÓ GERGELY 0 - 3 21' MILE ZSOMBOR 0 - 4 49' SZÁNTÓ DÁNIEL 0 - 5 73' SZÁNTÓ DÁNIEL 0 - 6 90' TURÓCZI DOMINIK

Edzői értékelés (Kun György):

Szombaton reggel a Budafok csapatához látogattunk idegenbeli mérkőzésre. Hetek óta jó formában játszunk, és ez igaz volt a mai mérkőzésre is. Gyorsan, kreatívan, nagy kedvvel futballoztunk és győzelmünk teljesen megérdemelt volt. Dolgozunk tovább és szerdán újabb bajnoki mérkőzést játszunk hazai pályán. GRATULÁLUNK AZ EGÉSZ CSAPATNAK!​

MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 20. forduló

BUDAFOKI LC - III. KER. TVE 1 - 2 (1-1)

Gólok:

0 - 1 12' TURI GÁBOR 1 - 2 72' KASZÁS KRISTÓF

Edzői értékelés (Filó Tamás):

A Budafok csapatához látogattunk, amely a helyezésétől függetlenül egy nagyon kellemetlen ellenfélnek bizonyult. Agresszívak voltak, jól védekeztek, és mi nehezen tudtuk feltörni a védekezésüket. Az első félidőben lassan és körülményesen játszottunk, de a második játékrészre feljavult a csapat és sorra dolgoztuk ki a ziccereket, amiből csak egyet tudtunk értékesíteni. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést gratulálok a fiúknak.

BLSZ IFJÚSÁGI U-17 19. forduló

III. KER. TVE - PÉNZÜGYŐR SE 0 - 0 (0-0)

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Az elején jó ritmusban és folyamatosan támadva játszottunk, helyzeteket kialakítva, majd egyre lassabban és görcsösen, több technikai és átadási hibával szövögettük támadásainkat. Az akarattal nem volt baj, de az most kevés volt a győzelemhez.

MLSZ U-15, II. osztály, Közép A-csoport 23. forduló

Budafoki LC - III. ker. TVE 3 - 1 (2-1)

Gól:

31' NAGY KRISTÓF CSONGOR

Edzői értékelés (Hámori György):

Az első félidőben jó volt a csapatjáték. A taktikai fegyelem is rendben volt, de sajnos a gólhelyzetek kimaradtak. A második félidőben is jól játszottunk, de eredménytelenül. A fáradság miatt egyéni hibák következtek (öngól), rosszak voltak a helyzetkihasználások és az ellenfél ezt kihasználta.

MLSZ U-14 II. osztály, Közép A-csoport 23. forduló

Budafoki LC - III. ker. TVE 3 - 2 (3-0)

Gólok:

3 - 1 42' MIHÁLSZKI MÓRIC 3 - 2 71' RÓZSA ZALÁN LENVENTE

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

Az elmúlt hetekben a mutatott játékunk tudásunk alatti volt, ettől függetlenül jöttek az eredmények. Ebben a fordulóban viszont egy jó csapathoz látogattunk, akikkel ősszel gól nélküli döntetlent játszottunk. Ezen a mérkőzésen is szoros eredmény született, sajnos egy góllal alulmaradtunk. Játékban viszont sokkal jobb teljesítményt nyújtottunk mint az elmúlt hetekben vagy aktuális ellenfelünk. Mi birtokoltuk a labdát, a mi akaratunk érvényesült. Bátran, koncentráltan futballoztunk és jó csapatjátékot mutattunk be. Sajnos most ez nem párosult eredménnyel, de a mutatott játékunkra büszkék lehetünk és lehet rá építeni. ​Gratulálok a csapatnak!

U-13 I. osztály Közép-Kelet 20. forduló

III. KER. TVE - BSE PALÓC FARKASOK UPE 2 - 0 (1-0)

Gólok:

KORDA DÁVID TAMÁS 24' 1 - 0 NÉMETH BOTOND 38' 2 - 0

Edzői értékelés (Vermes Krisztián):

Ezen a mérkőzésen azt kértem a játékosaimtól, hogy amennyit csak lehet, birtokolják a labdát és próbáljanak abból építkezni, nem pedig kapkodni, játsszák le a labdakihozatalt, ne féljenek a hibáktól. Az első 15 percben nagyon pontatlanok voltunk és az ellenfélnek ebből akadt némi lehetősége, viszont onnantól kezdve a játékosok elkezdték élvezni, hogy náluk van a labda és ez önbizalmat adott nekik. Innentől kezdve végig kézben tartottuk a mérkőzést és voltak lehetőségeink, annál több, mint amit az eredmény tükröz, de ezeket a helyzeteket nem jól használtuk ki, ennek ellenére a mutatott játékkal elégedett voltam!

U-12 I. osztály Közép-Kelet 20. forduló

III. KER. TVE - BSE PALÓC FARKASOK UPE 3 - 6 (1-3)

Gól:

HORVÁTH ÁRMIN BENJAMIN 20' 1 - 2 MUCSI MARCELL 38' 2 - 4 GÓMANN ARMANDÓ ZSOLT 54' 3 - 6

Edzői értékelés (Mayer Bence):

Ismét jól kezdtük a mérkőzést, de a helyzeteinket nem tudtuk gólra, gólokra váltani. Sajnos ez visszatérő hiba, ami immár több alkalommal is megbosszulta magát. Igyekeztünk a saját játékunkat játszani, ami egész jól működött labdakihozatalban. Középpályán és a támadó harmadban kevés labda nélküli mozgás volt, így esetlegessé vált a támadásaink építése. Ezen a mérkőzésen az akarati tényezővel is súlyos problémák akadtak, ezen sürgősen változtatnunk kell, mert nem jó az irány. Az ellenfelünknek gratulálok, mert kihasználták hibáinkat és motiváltan célratörően játszottak.