Keresés

A számok bűvöletébenAz Andráshida ellen történelmet írhatunk

Az NB III Nyugat csoport legutóbbi fordulójában 2-2-re végeztünk a BKV Előre vendégeként, zsinórban tizedszer hagyhattuk el veretlenül a játékteret, ami a legjobb sorozatunk a 2018-2019-es kiírásban. Ezzel a szériával egalizáltuk a legutóbbi bajnokság leghosszabb veretlenségi időszakunkat, amikor szintén 10 egymást követő bajnokin nem találtunk legyőzőre.

Az ezt megelőző évadban 2017.november 11-én tettük le a veretlenségi sorozat alapjait, ami 2018. április 21-én szakadt meg. Felettébb érdekes, hogy e szezonbeli menetelésünk is novemberben kezdődött, az év utolsó előtti hónapjának 17. napján, és bízzunk benne, hogy április 28-án, vasárnap az Andráshida ellen folytatódik, ami egy újabb mérföldkövet jelentene Egyesületünk életében.

2004 nyarán kanyarodtunk vissza az NBIII-ba, és azóta először nyílik lehetőségünk arra, hogy 11-edszer is pozitív eredménnyel zárjunk egy bajnokit, amivel történelmet írnánk. Gál Istvánnal a kispadon Csapatunk 8 meccs óta veretlen. Egyesületünk históriáját jól ismerők sem emlékeznek olyan debütáns edzőre, aki ilyen jól rajtolt volna. Gál mesterrel a kispadon az 5 győzelem mellett 3-szor játszottunk döntetlent, ráadásul az új korszakban volt egy 5 meccsből álló győzelmi szériánk is.

Az említett időszakban 16 gólt szereztünk – 45 percenként egyet-, és ellenfeleink csupán 7-szer- 102,85 percenként- tudták bevenni Jeszenszky „Jeszy” Ádám portáját.

Hajrá, Kerület!


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp