Keresés

Beharangozó 25. forduló NBIII. Nyugati csoportA következő fordulóban a 15. helyen álló, a bennmaradásért küzdő Andráshida csapatát látjuk vendégül. Az ősszel Andráshidán 3:2-es győzelmet aratott a csapatunk, Szalai Vilmos fejesgólja mellett, Kaszai Gábor volt kétszer eredményes azon a meccsen. A vendégeink kerete szinte változatlan maradt a télen, mindössze egy játékos gondolta úgy, hogy az Andráshida szerelését másik csapatéra cseréli. Az Andráshida tavasszal a bennmaradásért folyó harcban két fontos győzelmet aratott, hiszen hazai pályán a Csepel és a Vidi II. csapatát is legyőzte. Ezen kívül a Sárvár és a BKV ellen játszott döntetlent, a többi meccsen kikapott a csapatuk. Összességében a mérlegük 6 győzelem, 5 döntetlen és 13 vereség, a gólarányuk 26:37, ez a harmadik legkevesebb lőtt gól a bajnokságban, viszont kiesőjelölt létükre csupán ugyanannyi gólt kaptak mint mi, tehát valószínűleg egy jól szervezett védekezésből kontrákkal operáló csapattal lesz dolgunk. A mi csapatunk a hétvégén nem tudta megtörni a BKV Előre döntetlen szériáját, de a tavaszi veretlenségünk megmaradt. Jó hír, hogy Erdeinek lejárt a 3 meccses eltiltása, így ismét a teljes védelemből válogathat Gál István a vasárnap 13:30-kor kezdődő mérkőzésre.

A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni a legjobb játékosra, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon (a belépőjegyre írva, vagy a gyűjtőn elhelyezett szavazócédulán) a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.

Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra. Olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!

A szavazatok minden mérkőzést követően kerülnek megszámlálásra, amelynek eredménye a mérkőzést utáni napokban kerül nyilvánosságra az Egyesület honlapján és kommunikációs felületein.

Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!

Jegyinformációk:

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet 2018/2019-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

Felnőtt: 900 Ft Diák/Nyugdíjas: 400 Ft

A III. kerületi TVE 2018/2019-es labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-20 óra között megvásárolhatók.

Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)