top of page
Keresés

Riviera Easter Cup 2019 CattolicaU14-es labdarúgó csapatunk 2019. április 19-21. között a Riviera Easter Cup elnevezésű nemzetközi tornán szerepelt Olaszországban. A tornán olasz Seria B osztályú csapatok mellett, angol, svájci és magyar nemzetiségű egyesületek is részt vettek. Az U14-es korosztályban több nagy város, Milánó, Velence, és Bologna másod-harmadosztályú csapatai szerepeltek.

A csoportmeccseken megérdemelt két győzelmet és egy számunkra igazságtalan döntetlent értünk el, így jutva tovább az elődöntőbe, ahol küzdelmes mérkőzésen, szoros gól nélküli döntetlent követően, sajnos tizenegyesekkel alulmaradtunk a később a döntőt is megnyerő ellenfelünkkel szemben.

Végül a bronzmérkőzésen magabiztos győzelmet arattunk, így harmadik helyen sikerült végeznünk a tornán.

Gratulálunk a srácoknak, akik biztos, hogy hatalmas élménnyel és rengeteg tapasztalattal lettek gazdagabbak, egyben köszönjük az Egyesület támogatását és mindazok munkáját, akik segítették a csapat kiutazását.

Csoportmeccsek: 1. III. Kerület TVE - ASD Travaglia 2:0 2. PRO Atheltic - III. Kerület TVE 1:2 3. III. Kerület TVE - USD Missaglia Maresso 1:1

Elődöntő: Sandrio Calcio - III. Kerület TVE tizenegyesekkel 4:3

Bronzmérkőzés: III. Kerület TVE - Trebbo 1979 3:0


bottom of page