Keresés

Riviera Easter Cup 2019 CattolicaU14-es labdarúgó csapatunk 2019. április 19-21. között a Riviera Easter Cup elnevezésű nemzetközi tornán szerepelt Olaszországban. A tornán olasz Seria B osztályú csapatok mellett, angol, svájci és magyar nemzetiségű egyesületek is részt vettek. Az U14-es korosztályban több nagy város, Milánó, Velence, és Bologna másod-harmadosztályú csapatai szerepeltek.

A csoportmeccseken megérdemelt két győzelmet és egy számunkra igazságtalan döntetlent értünk el, így jutva tovább az elődöntőbe, ahol küzdelmes mérkőzésen, szoros gól nélküli döntetlent követően, sajnos tizenegyesekkel alulmaradtunk a később a döntőt is megnyerő ellenfelünkkel szemben.

Végül a bronzmérkőzésen magabiztos győzelmet arattunk, így harmadik helyen sikerült végeznünk a tornán.

Gratulálunk a srácoknak, akik biztos, hogy hatalmas élménnyel és rengeteg tapasztalattal lettek gazdagabbak, egyben köszönjük az Egyesület támogatását és mindazok munkáját, akik segítették a csapat kiutazását.

Csoportmeccsek: 1. III. Kerület TVE - ASD Travaglia 2:0 2. PRO Atheltic - III. Kerület TVE 1:2 3. III. Kerület TVE - USD Missaglia Maresso 1:1

Elődöntő: Sandrio Calcio - III. Kerület TVE tizenegyesekkel 4:3

Bronzmérkőzés: III. Kerület TVE - Trebbo 1979 3:0


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp