top of page
Keresés

Nyuszi Kupa Almásfüzitő 2019 - U10Szombaton Nyuszi kupán vettünk részt Almásfüzitőn az U11-es korosztállyal. A csapatokat két csoportba sorsolták. A mi csapatunk a Mosonmagyaróvár, Őrsújfalu, Siófok, Nyergesújfalu, Győri Dac csapatával került egy csoportba. Az összes mérkőzésen próbáltuk dominálni a mérkőzést, játszani a játékunkat. Az első meccset és az utolsót leszámítva ez sikerült is.

Eredmények:

TVE-Mosonmagyarovár (0-1)

TVE-Őrsújfalu (6-1) gólszerzők: Szántó Brendon 2, Timáry Szalay Ábel 2, Bene Patrik 2.

TVE-Siófok (1-0) gólszerző: Báti Bálint

TVE-Nyergesújfalu (5-0) gólszerző: Varga Bertalan, Huszár Márton, Kis-Fleischmann Dávid, Timáry Szalay Ábel

TVE-Dac Győr (6-0) gólszerzők: Báti Bálint. Szántó Brendon, Bene Patrik 2, Földes Márton

A csoportból az első helyen jutottunk tovább, ami után a döntőbe jutásért játszottunk két meccset. A másik csoport negyedik helyezettjével, majd újból a Mosonmagyaróvár csapatával mérkőztünk meg. Eredmények:

TVE-Komárno (2-0) gólszerző: Báti Bálint 2

TVE-Mosonmagyaróvár (2-0) gólszerző: Timáry Szalay Ábel 2

A döntőben a Siófok következett, ahol az ellenfél jobban kezdte a mérkőzést nálunk, majd ezt az eredményt őrizte mindenáron. Folyamatos játék nem tudott kialakulni, valamint mi se reagáltunk megfelelően a kapott gólra. Így a második helyen végeztünk.

Eredmény: Siófok-TVE 1-0

Nyuszi kupa végeredménye: Siófok, III. Kerületi TVE, Dunaújváros

A Torna álomcsapatába két játékosunk is bekerült: Huszár Márton és Timáry Szalay Ábel. Gratulálok a fiúknak a háromnapos teljesítményért! Sokat tanultak, tanultam a tornából. Nagyon jól szolgálta a fejlődésüket.

Keret: Báti Bálint, Darvas Barna, Földes Márton, Szántó Brendon, Varga Bertalan (K), Bene Patrik, Papp Zsolt (K), Bathó Attila, Geszler Ádám, Timáry Szalay Ábel, Kis-Fleischmann Dávid, Huszár Márton

A torna összefoglalója:


https://www.youtube.com/watch?v=zPG0koFc0o0


bottom of page