top of page
Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelők


MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 21. forduló

III. KER. TVE - RÁKOSMENTI KSK 6 - 2 (2 - 1)

Gólok:

MILE ZSOMBOR 10' 1 - 0 OSZTOVITS MARCELL 20' 2 - 1 OROSHÁZI BENCE 54' 3 - 1 FLAISZ BÁLINT VIKTOR 70' 4 - 1 PARAG RICHÁRD BÁLINT 84' 5 - 1 SZÁNTÓ DÁNIEL 89'

Edzői értékelés (Kun György):

Szerdán a dobogóra is esélyes Rákosmente csapatát fogadtuk hazai pályán. Újabb rangadót játszottunk egy nagyszerű csapattal, aki bátran felvállalta a támadó futballt. Ettől függetlenül győzelmünk teljesen megérdemelt volt mert helyzeteinket nagy százalékban használtuk ki és remek csapatmunkát végeztünk! Külön nem szeretnénk kiemelni senkit, de kiváló egyéni teljesítmények is színesítették a mérkőzést. Játékosaink most kapnak három nap megérdemelt pihenőt, de jövő héttől készülünk a Sorkosár elleni rangadóra.Gratulálunk az egész csapatnak!​

MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 21. forduló

III. KER. TVE - RÁKOSMENTI KSK 3 - 1 (1 - 0)

Gólok:

JUHOS JÓNÁS BARNABÁS 44' 1 - 0 NAGY KRISZTIÁN 78' 2 - 1 CZIFRIK ÁDÁM 84' 3 - 1

Edzői értékelés (Filó Tamás):

Az RKSK csapatát fogadtuk. Jól kezdtük a mérkőzést, végig irányítottuk az első félidőt, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos kimaradtak. A félidő végén sikerült betalálni. A második félidőt is jól kezdtük, rúgtunk egy gólt, amit érthetetlen okból nem adtak meg, majd kissé kapkodóvá vált a játékunk. 15 perccel a vége előtt 11-esből egyenlített a vendég csapat, de a fiúk megrázták magukat, és 10 perc alatt rúgtunk 2 gólt ezzel megnyerve a mérkőzést.

Gratulálok a fiúknak!

BLSZ IFJÚSÁGI U-17 20. forduló

FERIHEGY LA VECSÉS - III. KER. TVE 0 - 8 (0 - 1)

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Az első félidőben még kimaradtak a helyzetek, de a második félidőben, különösen annak második felében már gólokra tudtuk váltani az egész mérkőzésen jellemző fölényünket.

MLSZ U-15, II. osztály, Közép A-csoport 24. forduló

III. ker. TVE - Mészöly Focisuli SE elhalasztva

MLSZ U-14 II. osztály, Közép A-csoport 24. forduló

III. ker. TVE - Mészöly Focisuli SE 0 - 1 (0 - 1)

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

A 24. fordulóban egy olyan mérkőzéssel folytatódott számunkra a bajnokság, ahol ismételten le tudtuk mérni mennyit fejlődtünk az elmúlt fél évben. A listavezetőt fogadtuk, akiktől ősszel 6-1-es vereséget szenvedtünk. A játékosokon viszont egyáltalán nem látszott görcsösség, izgalom vagy, hogy tartottak volna az ellenféltől. Az első félidőben a mi akaratunk érvényesült. Mi birtokoltuk a labdát. Felvállaltuk a labdakihozatalokat annak ellenére, hogy ellenfelünk feltolta a védekezését, többször létszámfölényben vezethettük az ellenfél védelmére a labdát, de rendre rossz döntéseket hoztunk a támadó harmadban, így gólt nem tudtunk szerezni.

Ellenfelünk az előre ívelt labdáiban és gyors támadóiban bízva próbált veszélyeztetni. Sajnos egy ilyen szituáció után sikerült is a kapunkba találniuk. A második félidő első 10-15 percében visszaestünk, egy holtpont következett, amit sikerült átvészelnünk és a félidő második felében szinte egy kapuztunk és beszorítottuk ellenfelünket. Sajnos gólt nem sikerült szereznünk, nem tudtunk egyenlíteni, de a mutatott játékkal elégedettek lehetünk. Mi domináltunk a mérkőzés nagy részében, mi próbáltunk futballozni. Gratulálok az egész csapatnak!

U-13 I. osztály Közép-Kelet 21. forduló

FC HATVAN - III. KER. TVE 1 - 1 (1 - 0)

Gól:

1 - 1 57' VARGA RUSZLÁN

Edzői értékelés (Vermes Krisztián):

Nagyon nehéz erről a mérkőzésről írni, hiszen nagyon vegyesek az érzéseim. A tabellán a hatvani csapat egy ponttal helyezkedik el mögöttünk, emiatt nehéz mérkőzésre is számítottam, de sajnos magunknak tettük nehézzé. Az ellenfél ezen a mérkőzésen nem rakott ránk nyomást, csakis kontrából próbáltak pontot szerezni, ez egyszer sikerült is, egy rossz helyezkedés miatt. Csapatomon látszott, hogy ennek ellenére élvezik a játékot és amit kértem, hogy birtokolják a labdát és nyugodtan építsék fel a támadásokat, ezt meg is tették. Sajnos ahogy közeledett a mérkőzés vége, egyre görcsösebben akarták a győzelmet, mert ők is érezték, hogy játékban felülmúlják ellenfelüket, ennek eredménye, hogy sikerült egyenlíteni, de a győzelem elmaradt. Személy szerint gratulálok csapatomnak a mutatott játékhoz és agilitásukhoz. De sajnos a futball nem mindig igazságos, ahogy ezt most be is bizonyította. Persze fontos az eredmény, de én minden meccs után az összképet nézem és az általam kért feladatok elvégzését, ezen a mérkőzésen az összes olyan elemet láttam, amit az utóbbi 3 hónapban gyakoroltunk, további cél ennek megtartása és fejlesztése.

U-12 I. osztály Közép-Kelet 21. forduló

FC HATVAN - III. KER. TVE 1 - 1 (1 - 0)

Gól:

1 - 1 58' GÓMANN ARMANDÓ ZSOLT

Edzői értékelés (Mayer Bence):

A mérkőzés képe alapján igazságos döntetlen született. Úgy gondolom ez számunkra nézve nem nevezhető elfogadható eredménynek. Ezen a napon saját tudásunk felét mutattuk meg, rossz egyéni teljesítmények, rossz hozzáállás. A sok negatív ellenére remélem újra visszatudunk találni a helyes útra és a már több mérkőzésen látott jó játékunkat újra tudjuk hozni.bottom of page