Keresés

Edzői értékelés atlétika szakosztályA tavaszi versenyidény közelmúltban lezajlott három versenyéből, mindegyiken születtek kiemelendő eredmények. Április 14-én, a Fradi pályán megrendezésre kerülő Albert kupán újonc lány kategóriában állhatott föl a dobogó harmadik fokára tanítványom Sinka Zsuzsanna, Varga Lara pedig serdülő lány 100 méteres síkfutás B döntőjét nyerte 13,7-es eredménnyel, amit nagyon biztatónak tartok. A következő állomás egy gerelyhajító verseny volt, április 27-én Gödöllőn, ahol két, még csak szárnyát próbálgató atlétám mellett, a rutinos versenyzőnek számító Boncz Ilona hozta el az U13-as korosztály bronzérmét.

A hónap legfontosabb versenye pedig az április 28-án megrendezésre került régiós gyermek többpróba csapatverseny volt, ahol minden korosztályban képviseltette magát a klub, és U13-as korosztályban el is hoztuk a bronzérmet, ami különösen nagy szó, tekintve, hogy egyrészt 15 csapat volt, másrészt pedig a Budapesti régió adja a legkeményebb mezőnyt és épp ezért olyan nagy múltú klubok csapatait kellett maguk mögé utasítani versenyzőimnek, mint például UTE, Honvéd, Ikarus…stb. Tehát joggal lehettem nagyon büszke.


Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp