Keresés

Kölyökliga edzői értékelések U9-U82019.04.27 U8 Felsőház 3.forduló

Két nehéz felsőházi mérkőzés várt az U8-as gárdánkra. Az első találkozón a Mészőly már az első játékrészben több góllal ellépett, amire a már csak két szépítő találattal tudtunk válaszolni. A második meccsen a Vác következett, aki ellen végig sikerült dominálnuk és több szépen kidolgozott találat után magabiztosan nyertünk. Az összjátékban még sok tanulni valónk van, de a fiúk mentalitása nagyon dícsérendő, a csapat képes váratlan helyzetekben kiemelkedőt produkálni.

III.Ker TVE – Mészőly FS (2:7)

III.Ker TVE – Vác VLSE (5:3)


2019.04.27 U9 Alsóház 3.forduló

Egy gyengébb napot fogott ki az U9-es csapatunk, igaz két erős ellenfél ellen mindkét félidőben döntetlenre álltak, de a végére nem sikerült a koncentrációt megtartani. Különösen a balassagyarmati gárda ellen kaptunk a második játékrészben elkerülhető gólokat. A második találkozóra kicsit feljavultak a srácok és az UTE Labdarúgó Akadémia ellen majd' fél óráig még ki-ki meccset játszottunk, de végül alulmaradtunk. Kiemelném, hogy a csapat végig nagyot küzdött és még ha a játékban voltak is hiányosságok, a mentalitásra nem lehetett panasz.

III.Ker TVE - BSE PF (1:6)

III.Ker TVE – UTE (3:10)gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp