Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelők


MLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 22. forduló

SOROKSÁR SC - III. KER. TVE 3 - 2 (2 - 1)

Gólok:

0 - 1 21' SZÁNTÓ DÁNIEL 2 - 2 71' TAMÁSKA PÉTER

Edzői értékelés (Kun György):

Szombaton délelőtt rangadóra utaztunk a jó erőkből álló Soroksár otthonába. Egyenlő erők küzdelme zajlott a mérkőzés nagy részében, de most először úgy éreztem, hogy nem vagyunk elég élesek, főleg az első félidőben. Ennek ellenére Szántó gyönyörű góljával vezetést szereztünk, de a labdát magunkhoz képest kevesebbet birtokolva, magunkra húztuk ellenfelünket. Végül egy ki-ki mérkőzésen elvesztettük a rangadót, de volt karakterünk és tíz emberrel is nyerhetünk volna, ha van egy kis szerencsénk. Jeleztem a srácoknak, hogy még keményebben kell dolgoznunk, de ismerve őket, ezt meg is fogják tenni! Szombaton újabb rangadó és az első helyezett Vác csapatával találkozunk hazai pályán.

MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 22. forduló

SOROKSÁR SC - III. KER. TVE 4 - 1 (3 - 0)

Gól:

3 - 1 55' CZIFRIK ÁDÁM

Edzői értékelés (Filó Tamás):

A Soroksár csapatához látogattunk, akiket többször is láttam játszani az elmúlt hetekben, és számítottam arra, hogy nehéz mérkőzésünk lesz. Arra viszont nem számítottam, hogy 3 perc után már két gólos hátrányban leszünk. Sajnos eléggé fásultan és enerváltan kezdtük a mérkőzést, szinte az egész csapat gyengén teljesített. Az első félidőben kaptunk még egy gólt, így 3 gólos hátrányban voltunk a félidőben. A második játékrészt aktívabban kezdtük, rúgtunk is egy gólt, de sajnos a mai mérkőzésen a támadásainkban nem volt veszély. Az utolsó 15 percre 3-4-3-ra álltunk át, de így sem sikerült gólt, gólokat lőnünk. Ezen a mérkőzésen mindenben felülmúlt minket a Soroksár. Remélem a fiúkban kellő bizonyítási vágy dolgozik és hétvégén a veretlen Vác ellen sikeresebbek leszünk, én bízom a srácokban!

BLSZ IFJÚSÁGI U-17 21. forduló

III. KER. TVE - CsHC 94 SE 5 - 1 (5 - 0)

Gól:

KASZÁS KRISTÓF 2' 1 - 0 VÁRADI ZALÁN 14' 2 - 0 BUJÁK BRENDON PATRIK 25' 3 - 0 VIKUKEL ISTVÁN LEONIDAS 26' 4 - 0 NÉMETH LEVENTE JÁNOS 28' 5 - 0

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Az első félidőben jól és motiváltan játszottunk, amivel komoly előnyre tettünk szert. A második félidőben viszont gyengén, lassan és pontatlanul tettük a dolgunkat, ami miatt elmaradt a nagyobb arányú győzelem.

MLSZ U-15, II. osztály, Közép A-csoport 25. forduló

Szolnoki MÁV - III. ker. TVE 9 - 0 (3 - 0)

Edzői értékelés (Hámori György):

Sajnos a sok sebből vérző csapatunk már az első percekben veszített. Az ellenfél kihasználta a hazai előnyöket és ezt még segítették a mi hibáink, amit összehoztunk. Az ellenfél jobban játszott, megérdemelte győzelmet, de nem ilyen nagy arányban. A hibáinkból tanulni kell és dolgozni tovább!

MLSZ U-14 II. osztály, Közép A-csoport 25. forduló

Szolnoki MÁV - III. ker. TVE 0 - 1 (0 - 1)

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

Az őszi találkozón vereséget szenvedtünk hazai pályán, így ezen a mérkőzésen ismételten kaphattunk egy képet arról, hogy az azóta eltelt időszakban mennyit fejlődtünk. Az őszi mérkőzésen, jól kezdtünk, de idővel ellenfelünk átvette a kezdeményezést és végig dominálta a mérkőzést. Ezen a mérkőzésen viszont nekünk sikerült ellenfelünk fölé kerekednünk. Mi birtokoltuk a labdát, több lehetőségünk is volt, míg ellenfelünk szinte helyzet nélkül játszotta végig a találkozót. Sajnos a lehetőségekkel nem tudtunk élni, így ezen a napon is szoros eredmény született. Egy büntetőt értékesítettünk és ezzel sikerült megnyernünk a mérkőzést. Ami pozitívum még, hogy több hete több játékosunk is sérüléssel küzd és nem tud a csapat rendelkezésre állni, de a játékunkon ez szinte nem is érezhető. Mindenki igyekszik kihozni magából a maximumot és jól is működünk együtt mint csapat, így sikerült ezt a mérkőzést is megnyernünk. Gratulálok minden játékosnak és a sérülteket, betegséggel küzdőket várjuk vissza!

U-13 I. osztály Közép-Kelet 22. forduló

III. KER. TVE - VS DUNAKESZI 11 - 0 (7 - 0)

Gól:

HOSZÁNG ÁDÁM ZOLTÁN 6' 1 - 0 TOLNAI ANDRÁS ZSOLT 7' 2 - 0 KOVÁCSRÉTI ÁRON 15' 3 - 0 ZÁMBÓ MÁRTON 19' 4 - 0 FARKAS BALÁZS ZOLTÁN 25' 5 - 0 NÉMETH BOTOND 26' 6 - 0 ZÁMBÓ MÁRTON 30' 7 - 0 NÉMETH BOTOND 36' 8 - 0 KOMLÓSI CSONGOR 45' 9 - 0 DOROSZLAY ÁDÁM 53' 10 - 0 KOMLÓSI CSONGOR 55' 11 - 0

Edzői értékelés (Vermes Krisztián):

Csapatomnak gratulálok a győzelemhez! Ezen a meccsen csak annyi volt a tanulság, hogyha van egy olyan ellenfél, amelyik nem mutat akkora ellenállást, mi akkor is betartsuk az alapszabályokat és annak tükrében játszunk, ne pedig az egyéni érdeket helyezzük előtérbe, hogy mindenképpen gólt szerezzen egy adott játékos. Ha ezt betartottuk volna, a végeredmény is sokkal több lett volna.

U-12 I. osztály Közép-Kelet 22. forduló

III. KER. TVE - VS DUNAKESZI 0 - 1 (0 - 1)

Edzői értékelés (Mayer Bence):

A Dunakeszi csapata ellen sajnos nem voltunk elég hatékonyak a támadó zónában és egy szerencsétlen góllal kikaptunk. A játékunk fejlődik, de az áttörésre még várunk. Tovább kell alázattal dolgoznunk, hogy elérjük kitűzött céljainkat. Gratulálok az ellenfélnek a taktikus játékhoz.1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp