top of page
Keresés

XI. MaksiAutó FocIKA Kupa 2019U10-es korosztályunk Idén is részt vett a MaksiAutó FocIKA Kupán, mely az Ikarus pályán kerül megrendezésre minden évben május 1-én, és ahol évről évre több jó csapat is megjelenik.

A sorsolás után a Vasas, Eger és az Ikarus csapatával kerültünk egy csoportba. Az első mérkőzésen a Vasas csapatával játszottunk, 2:1-re sikerült megnyerni a fiúknak a meccset. A mérkőzésen több volt a küzdelem, mint a játék. A második mérkőzésen az Eger csapata ellen játszottunk, talán az egyik leggyengébb mérkőzésünk volt. A meccs folyamán sajnos a védekező harmadunkban is vétettünk egy hibát, amit az ellenfél kihasznált egy átlövéssel. Az utolsó csoportmeccsünkön már picit felszabadultabban játszottunk, két szép gólt rúgtunk a hazai csapatnak, így csoportelsőként mentünk tovább a kiesési szakaszba.

Az első ellenfelünk az Újpest volt. Mindkét csapatnak sikerült sok helyzetet kialakítani, amiből viszont csak 1-1 helyzetet sikerült értékesíteni. Így következtek a büntetők, ahol rendesen megremegtek a lábak. A negyedik körben viszont Huszár Márton által sikerült egyet értékesíteni, az ellenfél pedig ismét kihagyta. Így mi kerültünk az elődöntőbe.

Az elődöntőben a Honvéd csapatával játszottunk. A játékunkra nem lehetett panasz, a gólunkon kívül több helyzetet is kialakítottunk. Az ellenfelünk viszont a helyzeteivel jobban sáfárkodott, így 3:1 arányban győztek.

A harmadik helyért a Gloriett csapatával mérkőztünk meg, és 2:0-ra nyertük. Az ellenfelünknek sok helyzetet nem engedtünk és a labdát is sikerült többször eldugni előlük, így a III. kerület TVE U10-es csapata megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, és ezáltal a bronzérmet.

TVE-Vasas 2:1

gólszerzők: Báti Bálint,Bene Patrik TVE-Eger 0:1 TVE-Ikarus 2:0

gólszerzők: Darvas Barna, Bene Patrik

TVE-UTE 1:1

büntetők után: 1:0 gólszerző: Báti Bálint TVE-Honvéd 1:3

gólszerző: Bene Patrik TVE-Gloriett 2:0

gólszerzők: Timáry Szalay Ábel, Huszár Márton

Keret: Varga Bertalan (K), Báti Bálint, Darvas Barna, Puskás Gergő, Nagy Benedek, Bene Patrik, Bathó Attila, Timáry Szalay Ábel, Kis-Fleischmann Dávid, Huszár Márton, Balogh Bálint, Papp Zsolt (K), Szántó Brendon

Sajnos egy sajnálatos sérülés is történt a torna közben. Papp Zsoltinak mielőbbi felépülést, várjuk vissza!

Gratulálok a fiúknak!

Torna végeredménye:

1. Honvéd 2. Eger 3. III. Kerület TVE

Torna összefoglalója:


https://www.youtube.com/watch?v=A7UHOiUzwNE&t=280s


bottom of page