Keresés

Játékosaink nem csak a pályán fejlődnekA kapusok és a támadók után, Egyesületünk védőjátékosai is ízelítőt kaptak abból, hogy milyen jelentőséggel bír a rendkívül kényes szerepkörük a pályán, illetve a csapaton belül. A szakemberek úgy vélik, hogy a szerkezeten belül, a különböző pozíciókat figyelembe véve, a hátsó alakzatban szereplő játékosok a legelfogadóbbak, a legempatikusabbak, a legmegértőbbek, és mint ilyen, egyáltalán nem esik nehezükre alkalmazkodni a társaikhoz és alárendelni magukat a csapat érdekeinek.

Egyesületünk „bástyái” nagy érdeklődéssel hallgatták a Real Madridban futballozó Nacho, az Atléticós Filipe Luis, illetve a ligalegenda, a korábbi Depor-játékos brazil Donato szavait, útmutatóit, ami megannyi gondolatot ébresztett bennük. Játékosaink a látottakra, valamint a saját tapasztalataikra alapozva, egy beszámoló keretén belül adnak számot arról, hogyan látják ők maguk a helyüket a pályán és a csapaton belül. A folytatásban a középpályások vesznek részt egy hasonló előadáson.gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp