Keresés

Beharangozó 28. forduló NBIII. Nyugati csoportAz utolsó előtti hazai mérkőzésünkön a 13. helyezett Dunaharaszti csapatát látjuk majd vendégül. Ősszel 2:0-ra győzni tudtunk Dunaharasztin, és a vendégeink kerete azóta csak Igor Nicsenko érkezésével módosult. A Dunaharaszti mérlege 7 győzelem, 6 döntetlen és 14 vereség, a gólarányuk 31:52, ők kapták a legtöbb gólt a mezőnyben. Tavasszal a vendégeink négy alkalommal tudták begyűjteni mindhárom bajnoki pontot, a legyőzöttek között a Nagykanizsa, a Komárom, a Csepel és az Andráshida csapatát találjuk. A legutóbbi fordulóban a Ménfőcsanak távozott Dunaharasztiból egy 4:0-ás sikerrel. A mezőny a tabella hátulján egyébként rendkívül sűrű, minden pontnak nagy jelentősége lehet a végelszámolásnál. Éppen ezért minden bizonnyal egy kontrajátékra építő csapattal kell majd összemérnünk az erőnket, így az ellenfél helyezése ellenére sem számíthatunk könnyű mérkőzésre. A mi csapatunk a múlt héten a THSE otthonában elszenvedte az első vereségét tavasszal, a mérkőzésen kiállított Nikházi pedig 5 mérkőzésre szóló eltiltást kapott, ezért ő idén már biztosan nem lép pályára a bajnokságban. Lejárt ugyanakkor Fazakas, Szalai és Erdei eltiltása, így ők minden bizonnyal kifuthatnak a gyepre a vasárnap 17:30-kor kezdődő mérkőzésen.

A következő hazai mérkőzésen újra lehetőség lesz szavazatokat leadni a legjobb játékosra, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon (a belépőjegyre írva, vagy a gyűjtőn elhelyezett szavazócédulán) a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.

Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra. Olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!

A szavazatok minden mérkőzést követően kerülnek megszámlálásra, amelynek eredménye a mérkőzést utáni napokban kerül nyilvánosságra az Egyesület honlapján és kommunikációs felületein.

Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!

Jegyinformációk:

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet 2018/2019-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

Felnőtt: 900 Ft Diák/Nyugdíjas: 400 Ft

A III. kerületi TVE 2018/2019-es labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-20 óra között megvásárolhatók.

Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp