top of page
Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelőkMLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 24. forduló

MONORI SE - III. KER. TVE 1 - 1 (1 - 0)

Gólok:

1 - 1 73' POTECZ ENDRE PÉTER

Edzői értékelés (Kun György):

Szombaton idegenbeli mérkőzésre utaztunk a Monor csapatához.Talán az első olyan mérkőzés volt, ahol az első félidőben nem találtuk a mérkőzés ritmusát és játékát.A második félidőben már magunkra találtunk és a kapuja elé szegeztük ellenfelünket. Azt kell mondanom a mérkőzés képe alapján, hogy a döntetlen reális, mert az első félidőben a Monor, a második félidőben mi játszottunk jobban.Ezektől függetlenül a szívünk azért megint a helyén volt, így nem tudom elmarasztalni csapatomat! Jövő héten rangadó, a Csepel együttesét fogadjuk hazai pályán.​

MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 24. forduló

MONORI SE - III. KER. TVE 1 - 2 (1 - 0)

Gól:

1 - 1 73' JUHOS JÓNÁS BARNABÁS 1 - 2 86' JUHOS JÓNÁS BARNABÁS

Edzői értékelés (Filó Tamás):

A Monor csapatához látogattunk a hétvégén. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, készültünk arra, hogy nagyon kicsi pályán fogunk játszani. Az első perctől a kezünkbe vettük az irányítást, és nagy mezőnyfölényben játszottunk. Egy előre rúgott labdából mégis az ellenfél szerzett vezetést. A második félidőt is nagy elánnal kezdtük, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, csak idő kérdése volt mikor egyenlítünk, illetve fordítjuk meg a mérkőzést. Gratulálok a fiúknak, újra bebizonyították, hogy helyén van a szívük. Az a győztes mentalitás sokat érhet a jövőben.

BLSZ IFJÚSÁGI U-17 23. forduló

III. KER. TVE - TESTVÉRISÉG SE 10 - 0 (6 - 0)

Gól:

BUJÁK BRENDON PATRIK 10' 1 - 0 KISS PÉTER ÁDÁM 12' 2 - 0 NÉMETH LEVENTE JÁNOS 17' 3 - 0 NÉMETH LEVENTE JÁNOS 31' 4 - 0 NÉMETH LEVENTE JÁNOS 39' 5 - 0 KISS PÉTER ÁDÁM 39' 6 - 0 VIKUKEL ISTVÁN LEONIDAS 47' 7 - 0 SZOGOLOVSZKIJ SÁMUEL 71' 8 - 0 SZOGOLOVSZKIJ SÁMUEL 81' 9 - 0 PÁLINKÁS ÁDÁM 84' 10 - 0

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Magabiztos győzelmet arattunk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de nagy részét ki is hagytuk. Remélem a hátralévő mérkőzéseken jobban koncentrálunk, és lépésről lépésre haladunk célunk elérése felé.

MLSZ U-15, II. osztály, Közép A-csoport 27. forduló

Budai FC SE - III. ker. TVE 4 - 0 (0 - 0)

Edzői értékelés (Hámori György):

A bajnoki mérkőzés sajnos megint egy félidős lett (0:0)! A kényszerű cserék miatt, a második félidőben nem tudtuk felvenni a versenyt, elfáradtunk, utána megérdemelten nyert az ellenfél.

MLSZ U-14 II. osztály, Közép A-csoport 27. forduló

Budai FC SE - III. ker. TVE 0 - 3 (0 - 3)

Gól:

0 - 1 8' KRUPPA PÉTER

0 - 2 25' BÁNSZKI GERGELY TIBOR

0 - 3 32' MÉSZÁROS HUBA

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

Aktuális ellenfelünket ősszel sikerült két vállra fektetnünk és az elmúlt mérkőzések jó játékának tükrében bizakodóan várhattuk a mérkőzést. Gyorsan magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és az első félidőben teljes mértékben a mi akaratunk érvényesült, mi irányítottuk a játékot, birtokoltuk a labdát és ez a mezőnyfölény gólokban is megmutatkozott, 3-0-ás előnnyel vonulhattunk a félidei pihenőre. Ahonnan viszont nem úgy érkeztünk vissza, ahogyan szerettünk volna. Akadozott a játékunk, nem tudtuk azt a játékot nyújtani, amit az első félidőben. A győzelmünk nem forgott veszélyben, de ezen változtatnunk kell. Törekednünk kell rá, hogy a hátralévő mérkőzéseken, a második félidőben is azt a szervezett, dinamikus, magabiztos játékot nyújtsuk, mint adott esetben az első félidőben. ​Gratulálok a csapatnak győzelemhez és a magabiztos első félidei játékhoz!

U-13 I. osztály Közép-Kelet 24. forduló

III. KER. TVE - GÖDÖLLŐI SK 4 - 1 (1 - 1)

Gól:

FARKAS BALÁZS ZOLTÁN 13' 1 - 0 FARKAS BALÁZS ZOLTÁN 50' 2 - 1 FARKAS BALÁZS ZOLTÁN 52' 3 - 1 ZÁMBÓ MÁRTON 57' 4 - 1

Edzői értékelés (Vermes Krisztián):

A tabellán két ponttal előttünk álló Gödöllő csapatát fogadtuk. A csapat erejét és hozzáállását mutatja, hogy a kiállításunk ellenére a mérkőzést megnyertük. Mivel a kapusunk repedt lábujjal játszott, így a labdakihozatalaink kicsit korlátozottabbak voltak a védekező területen, mint ellenfelünké, de a középső és támadó harmadban mutatott játékunk meggyőzőbb volt és ez az eredményen is megmutatkozott. Gratulálok a csapatomnak a mutatott játékhoz és hozzáálláshoz, illetve taktikai fegyelmezettségéhez.

U-12 I. osztály Közép-Kelet 24. forduló

III. KER. TVE - GÖDÖLLŐI SK 1 - 6 (0 - 3)

Gól:

CSIKÓS TAMÁS ATTILA 50' 1 - 6

Edzői értékelés (Mayer Bence):

Gödöllő elleni mérkőzésen a hétköznap gyakorolt elemekből semmit nem láttam. Labdabirtoklásra épülő taktikánk kivitelezhetetlenné vált, mivel kevés labda nélküli mozgás és sok technikai hiba jellemezte játékunkat. Váltásra nem volt lehetőségünk, mivel meghatározó játékosaink ezen a napon nagyon gyengén muzsikáltak. Játékukat sok egyéni hiba és motiválatlanság jellemezte. Remélem jó pofon volt számunkra és visszatérünk végre a megfelelő útra.


bottom of page