Keresés

Játékosaink nem csak a pályán fejlődnek


Egyesületünk bástyáival, a kapusokkal kezdtük, majd a gólvadászokkal, azaz a támadókkal folytattuk, ezt követően a szerkezet legtoleránsabb, ugyanakkor legkeményebb alkotóelemei, a hátvédek kerültek a középpontba, a minap pedig a játék „ütemdiktálóival”, a középpályásokkal találkoztunk egy interaktív előadás keretén belül.

A „metronómok”, akiken áll vagy bukik a csapat taktikája, nagy érdeklődéssel hallgatták a korábbi spanyol válogatott klasszis, Gaizka Mendieta szavait, de belepillanthattak Xavi Hernández, valamint Sergio Busquets gyermekkorába is. Xavi, csakúgy, mint Busquets egy kis katalán műhelyből indulva nyertek 2010-ben világbajnoki címet. A terrassai Jabac edzői az elmúlt évben sem tétlenkedtek, hiszen Xavi és Busquets után tálcán kínálták a Barcelonának az újabb gyöngyszemet, Riqui Puig-t.

A középpályások is írásban számolnak be az előadáson hallottakról, amit kiegészítenek az eddig megszerzett tapasztalataikkal.


A kapusok beszámolóit Kurucz Péter kapusedző értékelte, ám az összegzés, a dolgozatok átbeszélése előtt ifjú portásaink egy 15 kérdésből álló szakmai/tájékozottsági tesztnek feszültek neki. Minden jó válasz egy pontot ért, a közel 12-es átlag pedig egyértelmű jele annak, hogy növendékeink naprakészek mindenből, ami az ő pozíciójukat jelenti. Csak így tovább, fiúk! Hajrá, Kerület!


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp