top of page
Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelőkMLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 25. forduló

III. KER. TVE - CSEPEL FC SE 3 - 1 (1 - 0)

Gólok:

RÁCZ RICHÁRD 44' 1 - 0 SZÁNTÓ DÁNIEL 61' 2 - 0 RÁCZ RICHÁRD 70' 3 - 1

Edzői értékelés (Kun György):

Szombat délelőtt a Csepel FC csapatát fogadtuk a stadionunk füves pályáján. Jó csapattal találkoztunk és az első félidőben egyenlő erők küzdelme zajlott a pályán. Ennek ellenére egy gyönyörű jobb oldali támadás után, Rácz emelt a hosszú sarokba 1-0. Szépségdíjas gólt szereztünk! A félidőben az öltözőben rendeztük a sorokat és a második játékrészben felénk billent a mérleg nyelve. Sorra dolgoztuk ki a ziccereket és ennek eredményeképpen szereztünk még két csodás gólt és számos ziccert kidolgoztunk. Elégedettek voltunk Nikházi Márk kollégámmal és nagy dicséret csapatunknak! Van még egy mérkőzésünk a Goldball csapata ellen és szeretnénk szépen zárni az évet. GRATULÁLUNK AZ EGÉSZ CSAPATNAK!​

MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 25. forduló

III. KER. TVE - CSEPEL FC SE 5 - 1 (1 - 1)

Gól:

JUHOS JÓNÁS BARNABÁS 37' 1 - 1 PÓCSA CSABA 48' 2 - 1 SZOGOLOVSZKIJ SÁMUEL 76' 3 - 1 KASZÁS KRISTÓF 81' 4 - 1 SZOGOLOVSZKIJ SÁMUEL 89' 5 - 1

Edzői értékelés (Filó Tamás):

A Csepel csapatát láttuk vendégül, akik az őszi szezonban fájó vereséget mértek ránk. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, de újból egy figyelmetlenség miatt gólt kaptunk akkor, amikor az ellenfél először lépi át a térfelünket (sajnos ez nem először fordul elő, a jövőben sokkal jobban oda kell erre figyelni). A gól után tudtuk ugyanazt a játékot játszani, mint eddig, így csak idő kérdése volt mikor fordítjuk meg a mérkőzést. A második félidőben a cserék sokat lendítettek a játékon és egy szenzációs utolsó 20 percet produkáltak a fiúk. Gratulálok mindenkinek, az utolsó mérkőzésre is remélem ilyen elszántsággal futnak ki a fiúk!

BLSZ IFJÚSÁGI U-17 24. forduló

TÖRÖKBÁLINTI LA - III. KER. TVE 0 - 1 (0 - 0)

Gól:

0 - 1 56' BUJÁK BRENDON PATRIK

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, amit fegyelmezett, koncentrált és akaratos játékkal értünk el, a lelkesen és zártan védekező Törökbálint ellen.

MLSZ U-15, II. osztály, Közép A-csoport 28. forduló

III. ker. TVE - Monori SE 3 - 2 (0 - 2)

Gól:

ZIMMERMANN GERGŐ SZERGEJ 65' 1 - 2 NAGY KRISTÓF CSONGOR 71' 2 - 2 NAGY KRISTÓF CSONGOR 74' 3 - 2

Edzői értékelés (Hámori György):

Elsőfélidő nehezen alakult. Már a kezdés is problémás volt, helyzetek egyformán kialakultak, amit az ellenfél jobban kihasznált, 0:2-vel fordultunk! A szünetben kicsit rendeződtünk a második játékrészre. A csapatot dicsérte, hogy magukba nézve, mindent megtettek, hogy változzon az eredmény. Sikerrel gratuláltam!

MLSZ U-14 II. osztály, Közép A-csoport 28. forduló

III. ker. TVE - Monori SE 2 - 1 (1 - 1)

Gól:

MÉSZÁROS HUBA 33' 1 - 1 KRUPPA PÉTER 59' 2 - 1

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

Az előző fordulóban ismételten olyan csapattal találtuk magunkat szembe, amelyik a tabellán előttünk helyezkedik el, és jó játékerőt képvisel a bajnokságban. Ősszel az idegenbeli mérkőzésünk jól sikerült, ezen a találkozón is szerettünk volna hasonlóan jól futballozni és megnyerni a mérkőzést. Mondhatni az egész mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült, mi domináltunk, birtokoltuk a labdát. Sajnos ez a fölényünk gólokban nem mutatkozott meg, míg ellenfelünk pontrúgásai folyamatos veszélyt jelentettek a kapunkra és a kontratámadásaik is hordoztak magukban némi veszélyt, de ezeket a szituációkat jól hatástalanítottuk. Egy szöglet után ellenfelünk meg is szerezte a vezetést. Ezidáig ha hátrányba került a csapat többnyire összeroppant és szétesett a játékunk, de ezen a mérkőzésen ennek jeleit sem lehetett tapasztalni. Ugyan olyan koncentráltsággal és bátran játszottunk tovább. Meg is lett az eredménye, az első félidőben egyenlítettünk, a második félidőben pedig meg is szereztük a vezetést, amit meg is tartottunk a mérkőzés végéig. Jó volt ismételten megélni azt, hogy a mi akaratunk érvényesül, a másik csapat fölé tudunk kerekedni a játékban. Külön öröm, hogy hátrányban sem estünk szét, ugyanazt a játékot tudtuk folytatni és meg tudtuk fordítani az eredményt. Gratulálok az egész csapatnak, szép teljesítmény volt! Illetve ismételten köszönjük egyesületünk vezetőinek, hogy lehetőségünk volt a stadionban játszani!

U-13 I. osztály Közép-Kelet 25. forduló

BUDAPEST HONVÉD-MFA - III. KER. TVE 6 - 0 (2 - 0)

Edzői értékelés (Vermes Krisztián):

Ellenfelünk megérdemelten győzött, viszont játékosaim az ellenféltől jobban megijedtek a kelleténél, így ez az eredmény reálisan maximum három góllal mutatkozhatna meg a másik csapat javára.

U-12 I. osztály Közép-Kelet 25. forduló

BUDAPEST HONVÉD-MFA - III. KER. TVE 10 - 0 (7 - 0)


bottom of page