top of page
Keresés

Beharangozó 30. forduló NBIII. Nyugati csoportA csapatunk az idei utolsó meccsére készül a hétvégén, és a sors úgy hozta, hogy egy igazi derbivel búcsúztathatjuk ezt a szezont, az ellenfél ugyanis a Pénzügyőr gárdája lesz. Az ősszel Gyepes és Sóron góljaival 2:1-es győzelmet arattunk Pasaréten, azóta viszont alaposan átalakult a vendégeink kerete, kilenc játékos távozott, és öt érkezett a zöld-fehér alakulathoz. És hogy ez az átalakítás mennyire jó érzékkel történt, azt a szerzett pontok száma mutatja, ugyanis amíg a téli tabellán a Pénzügyőr 11 ponttal az utolsó helyen állt, addig tavasszal eddig 20 pontot gyűjtöttek, és jelenleg a 11. helyen találjuk őket. A tavaszi hadjáratuk során mindössze 3 vereséget szenvedtek csak, viszont 5 döntetlen és 5 győzelem segített felduzzasztani a pontjaik számát. A legutóbbi fordulóban egyébként a Ménfőcsanakot verték igen magabiztosan, 6:1-re. Ugyanakkor ezzel a jó szériával sem sikerült még 100%-ban kizárniuk mostanra a kiesést, bár az igaz, hogy erre az esély kicsi, a vereségük esetén ugyanis ha a Vidi legalább két góllal győz a THSE ellen, valamint ha a Dunaharaszti pontot szerez az Ajka ellen, akkor kezdené a Pénzügyőr jövőre a BLSZ-ben a szezont, mert ez esetben a Sárvár vagy a Csepel biztosan megelőzi őket, mivel ők egymás ellen játszanak. A mi csapatunknak sajnos az 5. helynél előrébb már nem nagyon van esélye kerülni, mert a 4. hely eléréséhez a Puskás Akadémia veresége esetén is irreálisan nagy gólkülönbséggel kellene megnyernünk a Pénzügyőr elleni meccset. Ellenben hátrafelé érdemes tekintgetnünk, mert vereség esetén a Nagykanizsa megelőzhet minket, ha megnyeri BKV Előre elleni meccsét. Pontszerzés esetén tehát biztosan az 5. helyen zárunk, ebben ismét a csapat segítségére lehet Fazakas, akinek lejárt az eltiltása, ugyanakkor Huszty megkapta az 5. sárga lapját az NBIII-ban, így ő nem fog pályára lépni a vasárnap 17:30-kor kezdődő mérkőzésen.

A szezon utolsó hazai mérkőzésén újra lehetőség lesz szavazatokat leadni a legjobb játékosra, a megszokott helyekre ismét kihelyezésre kerülnek a gyűjtők (büfé és a lelátó felső kerengő részének közepén), amelybe papír alapon (a belépőjegyre írva, vagy a gyűjtőn elhelyezett szavazócédulán) a mérkőzés alatt be lehet helyezni a szavazatokat.

Ezúton kérjük szurkolóinkat, hogy éljenek a lehetőséggel és szavazzanak minél többen az általuk legjobbnak választott játékosra. Olyanra, aki teljesítményével valóban kiérdemelte a legjobb HAZAI játékos címet szurkolóinktól, valamint csak érvényes szavazatokat adjanak le. Köszönjük!

A szavazatok minden mérkőzést követően kerülnek megszámlálásra, amelynek eredménye a mérkőzést utáni napokban kerül nyilvánosságra az Egyesület honlapján és kommunikációs felületein.

Jegyinformációk:

A III. kerületi Torna és Vívó Egylet 2018/2019-es felnőtt labdarúgó bajnokság szezonjára vonatkozó mérkőzés jegyárak:

Felnőtt: 900 Ft Diák/Nyugdíjas: 400 Ft

A III. kerületi TVE 2018/2019-es labdarúgó bajnokság hazai mérkőzéseire a jegyek elővételben minden aktuális hét hétfőjétől a székház recepcióján 8-20 óra között megvásárolhatók.

Felhívjuk bérleteseink és kedvezményes jegyet vásárlók figyelmét, hogy a mérkőzéseken a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél a kedvezmény igazolására alkalmas iratokat be kell mutatni. (Nyugdíjas igazolvány, diák igazolvány)

A Pénzügyőr szurkolói részére megnyitjuk a vendégszektort, a vendégszurkolók a TVE uszoda recepcióján vásárolhatnak jegyet a mérkőzés előtt két órával.

Jó szurkolást kívánunk! HAJRÁ KERÜLET!bottom of page