Keresés

Atlétika eredmények és értékelők


Májusban két fontosabb gyermek és utánpótlás verseny került megrendezésre. Május 1-én az albertirsai Ecsedi László emlékversenyen állhatott számos atlétám dobogóra.

U11: Reiff András magasugrásban első helyezést ért el 115 cm-es eredményével, míg Vér Luca Mira a lányoknál 95 centivel a negyedik helyet szerezte meg.

U13: Osztovics Márton 23 méteres eredményével gerelyhajításban szerzett bronzérmet, Jánosi Tünde és Farkas Dorka pedig megosztva lettek szintén bronzérmesek magasugrásban, míg gerelyhajításban, szoros versenyben, Dorka második, míg Tündi a harmadik helyezett lett.


Újonc: A 2006-osok korosztályában Pócsik Emma 140 cm-el nyerte a magasugrást, majd második helyezést ért el ötösugrásban, melynek dobogójára együtt álhatott föl csapattársával, Sinka Zsuzsannával, aki harmadik helyet szerezte meg.


Fiúknál pedig Matévi Bálint ért el harmadik helyezést távolugrásban 457 centis eredményével.


Serdülő: A versenyen egyetlen serdülő korosztályban induló tanítványom, Varga Lara, ahogyan, az Albert kupán úgy most is a B döntőt nyerte 100 méteres női síkfutásban és egyetlen egy centivel, de legalább óriási egyéni csúccsal, 455 centiméterrel, maradt le a dobogóról távolugrásban. Az éremesőhöz persze hozzátartozik, hogy az Ecsedi emlékverseny még csak egy felkészülési verseny volt, a május 27-én megrendezett összevont régiós bajnokságon már keményebb mezőnnyel találkoztak atlétáim. De Jánosi Tündi 130 centiméterrel így is második lehetett magasugrásban, míg Boncz Ilona vortex hajításban győzedelmeskedett. Székely Lili pedig a döntőbe jutás után a hatvanméteres síkfutás kemény mezőnyében szerzett hetedik helyet.

Kelet Kupa Debrecen 2019-05-18–2019-05-19 Női Magasugrás – Döntő Vona Attila Emlékverseny

2. nap – 2019-05-19 Hely. 3 Sinka Noémi 1991 III. kerület TVE 1.70

(Fotó: Instagram Sinka Noémi)


Diákolimpia országos döntő (2019. 05. 26.)

Magasugrás: 2. hely Fodor Nikolett 164 cm


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp