Keresés

Labdarúgás utánpótlás bajnoki eredmények és értékelőkMLSZ IFJÚSÁGI U-19 III. OSZT. KÖZ. A. 26. forduló

GOLDBALL `94. FC - III. KER. TVE 1 - 3 (0 - 2)

Gólok:

0 - 1 17' MILE ZSOMBOR 0 - 2 27' POTECZ ENDRE PÉTER 1 - 3 69' DIAMANT ZSOLT

Edzői értékelés (Kun György):

Szombat délelőtt az utolsó tavaszi mérkőzésünket játszottuk a Goldball FC otthonában. Nem nagyon találtuk a játék ritmusát a mérkőzés nagy részében, így reálisan nézve is csak egy közepes mérkőzést produkáltunk. A mentalitásunkkal viszont nagy örömünkre nem volt gond, és azért csak szereztünk három nagyon szép gólt is. Szép lett a búcsú kiöregedő játékosaink számára, név szerint: HÁMORI ÁKOS, POTECZ ENDRE, RADNÓ GERGŐ, TURÓCZI DOMINIK, RÁCZ RICHÁRD, TÖRÖK ZSOLT és PARAG RICHÁRD személyében!!! Nekik ezúton is köszönet az egész éves munkájukért, és reméljük jó útra terelgettük őket kezdődő pályafutásukban. Lesz még egy évzáró vacsoránk június 3-án, utána játékosaink elmehetnek a megérdemelt pihenőjükre. GRATULÁLUNK AZ EGÉSZ CSAPATNAK!​

MLSZ IFJÚSÁGI U-17 III. OSZT. KÖZ. A. 26. forduló

GOLDBALL `94. FC - III. KER. TVE 3 - 2 (1 - 1)

Gól:

1 - 1 37' JUHOS JÓNÁS BARNABÁS 2 - 2 59' GÁL DOMINIK

Edzői értékelés (Filó Tamás):

A Goldball csapatához látogattunk, és ezen a mérkőzésen csak a 2003-as születésű játékosoknak szerettem volna játéklehetőséget biztosítani. Nagyon enerváltan, és sok hibával kezdtük a mérkőzést. Sajnos sok egyéni hiba is becsúszott a játékba, így nem is lehetett más az eredmény csak vereség. Sajnálom, hogy egy ilyen sikeres szezont nem tudtunk méltóképpen lezárni.

BLSZ IFJÚSÁGI U-17 25. forduló

III. KER. TVE - GOLDBALL `94. FC 3 - 3 (1 - 1)

Gól:

GÁL DOMINIK 14' 1 - 0 MILE ZSOMBOR 66' 2 - 3 MILE ZSOMBOR 74' 3 - 3

Edzői értékelés (Sólyom Ferenc):

Ünneplésre készültünk, de egy nagyon jó ellenféllel találtuk magunkat szembe. Jó iramú mérkőzésen, elkerülhető gólokat kapva, mentettünk egy pontot, amivel életben tartottuk bajnoki esélyünket.

MLSZ U-15, II. osztály, Közép A-csoport 29. forduló

Goldball '94 FC - III. ker. TVE 0 - 2 (0 - 1)

Gól:

0 - 1 13' ZIMMERMANN GERGŐ SZERGEJ 0 - 2 64' ZSIGMOND ZALÁN

Edzői értékelés (Hámori György):

Nehezen indult a mérkőzés a csapat létszámból kifolyólag, de kezdésre összeálltunk. A taktikai feladatot betartották, a csapat nyerni akart, és ennek meg is lett az eredménye. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, ahol több helyzetünk is kimaradt.

MLSZ U-14 II. osztály, Közép A-csoport 29. forduló

Goldball '94 FC - III. ker. TVE 0 - 14(0 - 5)

Gól:

0 - 1 19' MIHÁLSZKI MÓRIC 0 - 2 29' SOÓS JÁNOS TAMÁS

0 - 3 33' BÁNSZKI GERGELY TIBOR 0 - 4 35' BÁNSZKI GERGELY TIBOR 0 - 5 38' MIHÁLSZKI MÓRIC 0 - 6 46' MIZDA ÁDÁM 0 - 7 51' ALBERT AXEL 0 - 8 56' KRUPPA PÉTER 0 - 9 58' KRUPPA PÉTER 0 - 10 63' MIHÁLSZKI MÓRIC 0 - 11 65' KRUPPA PÉTER 0 - 12 73' KRUPPA PÉTER 0 - 13 75' BÖSZTÖRI SZILVSZTER BENEDEK 0 - 14 78' MIZDA ÁDÁM

Edzői értékelés (Kaszai Gábor):

Az előző fordulóban a sereghajtó Goldball '94 FC otthonába látogattunk. Az egész csapaton látszott már a bemelegítésnél, hogy nagyon motivált és szeretné megnyerni a mérkőzést. Mindent meg is tettek ezért a játékosok a pályán, az első perctől az utolsóig mi irányítottuk a mérkőzést. Jó tempóban játszottunk, "futószalagon gyártottuk" a helyzeteket, de az első gólra viszonylag sokáig, a 19. percig kellett várni, ettől függetlenül nem váltunk görcsössé és idegessé. Ezután is rengeteg helyzetet dolgoztunk ki és a nagy arányú győzelem teljesen megérdemelt és reális végeredmény. Gratulálok az egész csapatnak a motivált és szép játékért!

U-13 I. osztály Közép-Kelet 26. forduló

III. KER. TVE - ESMTK 11 - 0 (4 - 0)

U-12 I. osztály Közép-Kelet 26. forduló

III. KER. TVE - ESMTK 2 - 4 (1 - 1)

Edzői értékelés (Mayer Bence):

Az utolsó bajnokin percről percre átéltük a teljes tavaszi szezont. Hátrányba kerültünk, fordítottunk megint hátrányba kerültünk. Újra átélhettük milyen nehézségekkel kellett szembe néznünk ebben az évadban.. A mérkőzésen mindenki igyekezett kihozni magából a maximumot, sajnos ez most ennyire volt elég. Sokat fejlődött a csapat, de látszik még messze az út vége. Most a pihenés időszaka következik és az erő gyűjtés, mert a következő szezon sem lesz könnyebb. Jó pihenést kívánok minden játékosomnak és a szülőknek, valamint köszönöm az egész éves hozzáállást mindenki részéről.


1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp