Keresés

Évértékelő vízilabda gyermek bajnokságokFOTÓ GALÉRIA

dr. Kézsmárki Éva évértékelése a DVL Gyermek I. 2004 és Gyermek III. 2006 bajnokságról:

A két idősebb gyermek korosztály (DVL Gyermek I. és Gyermek III.) 2018/19-es bajnoki teljesítménye csak dicséretet érdemel. Szeptemberben úgy vágtunk neki a bajnokságoknak, hogy megpróbáljuk, lesz ami lesz. Időközben azonban mind csapat, mind pedig egyéni teljesítményben is folyamatos fejlődés volt tapasztalható.

Azoknál a gyerekeknél, akik komolyan vették az edzésmunkát, látványos javulás látható mind fizikálisan, mind pedig a vízilabda játéktudásban. Nevek említése nélkül akár a 2004-es bajnokságban a fiúk között vitézkedő lányok, akár pedig a 2006-os bajnokságban tudásukat megmutató 2008-2009-2010-es születésű fiúk is helyt álltak az ellenfelekkel szemben.

Időrendben nézve a mérkőzések végeredményeit, megállapítható, hogy a lőtt gólok száma nőtt, míg a kapott gólok száma csökkent. A gyerekek a védekezést szépen megtanulták és alkalmazni is tudják. A következő év feladata a támadásban javulás, amit a nyári edzőtábor is segíteni fog, illetve ennek következtében a fizikai állóképesség javulása is várható. Így már bátran várhatják a következő bajnoki szezont.

Gratulálok a szezon kezdete óta és a közben csatlakozóknak is a teljesítményükhöz! Hajrá Kerület!

Németh Balázs vezetőedző évértékelése a DVL Baby I. 2008 bajnokságról:

2019. május 19-én vasárnap véget ért a 2018-19-es bajnokság a III. kerületi TVE baby korosztály számára. A bajnokság előtt, már a felkészülés alatt egy igen nagy változás történt a csapat életében. Dr. Kézsmárki Éva személyében erősödött a szakmai stáb. Mint ahogy azt decemberben is megfogalmaztam, öröm volt nézni, ahogy dolgoztak a fiatalok, mialatt hétről-hétre fejlődtek.

Az év második felében is kemény munkát végzett el a csapat, amely meg is látszott a tavaszi fordulókban. Az év közben érkezőknek is igyekeztünk lehetőséget biztosítani a csapatban, - az edzéseken nyújtott teljesítményük és az edzéslátogatottságnak megfelelően - ami meglátásom szerint nagyon jól sikerült. Az év elején kialakult jó közösség, egész szezon alatt kitartott, a “régiek” szeretettel fogadták be az újonnan érkezőket.

A félévben előzetesen felállított terveknek megfelelően fejlődtek a gyerekek csapatszinten és egyénileg is. Félévtől kezdve az a megtiszteltetés érte a srácokat, hogy kiscsoportos foglalkozás keretein belül Kisteleki Dóra tartott plusz edzést nekik, ezúton is szeretném neki megköszönni a kiváló munkát.

Mindenkinek jár a dicséret, hiszen valamennyien hozzájárultak teljesítményükkel, a mérkőzéseken elért eredményekhez. A téli felkészülés alatt, majd utána is sok játékos komoly fejlődést ért el, ami bizakodásra adhat okot a következő szezonnal kapcsolatban.

Mindenkinek köszönjük a segítséget, mellyel hozzájárult a csapat eredményes munkájához. Jó pihenést kívánok mindenkinek, hiszen sokan több bajnokságban is pallérozódtak. Hajrá Kerület!


1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp