top of page
Keresés

Évértékelő MLSZ U17FOTÓ GALÉRIA

Decemberben egy stratégiai döntés értelmében a 2003-as korosztályból 12 játékost felvittünk az U17-es csapathoz, és az ott maradt öt 2002-es játékosokkal kiegészülve kezdtük meg a felkészülést januárban. Mindenkiben komoly bizonyítási vágy dolgozott, hogy megmutassuk mire vagyunk képesek egy évvel fiatalabbként. Véleményem szerint a felkészülés jól sikerült, a fiúk nagyon jól dolgoztak, és nagy reményekkel vártuk a bajnokság kezdetét. Az elsődlegesen kitűzött cél az volt, hogy megtartsuk a 3. helyet, de szerettünk volna minél jobb eredményt elérni.

Az első bajnoki mérkőzésünket a tabellán előttünk tartózkodó Budaörs ellen kezdtük, kicsit megilletődve, bátortalanul játszottunk az elején, de hamar rájöttünk, hogy van keresnivalónk, és a 20. perctől kezdve sokkal jobban játszottunk. Ezen a mérkőzésen kikaptunk 2:0-ra, de a csapat mindent beleadott, nem tudtam szemrehányást tenni nekik a mérkőzés után, sőt büszke voltam a teljesítményükre.

Ezután jött egy hosszabb győzelmi sorozatunk, ahol 7 mérkőzést nyertünk zsinórban, többségében jó játékkal. Majd sajnos beleszaladtunk egy fájó vereségbe Soroksáron, ami után jött az addigi veretlen Vác elleni mérkőzés. A fiúk nagyon felszívták magukat, és egy rendkívül összeszedett, tudatos, koncentrált játékkal le tudtuk győzni a Vác csapatát. A következő mérkőzéseken jött 2 győzelem (Monor, Csepel), ahol megítélésem szerint az idény legjobb játékát produkáltuk, majd az utolsó Goldball elleni összecsapáson, azoknak próbáltam lehetőséget biztosítani, akik kevesebbet játszottak ebben az évben, de sajnos nem éltek a lehetőséggel, és egy borzasztó gyenge játékot produkálva kikaptunk.

Összességében elégedett vagyok a félévi teljesítményünkkel, a kitűzött célt elértük, mindamellett rengeteget fejlődtek a játékosok, és utólag azt kell mondjam, hogy jó döntés született decemberben az átszervezés kapcsán. Bízom benne. hogy ez a fél év az egy évvel idősebb bajnokságban, jól szolgálta azt, hogy jövőre a kitűzött célokat ismét elérjük. Van egy jó alap, amelyre építeni lehet, és remélem, hogy sikerül megerősíteni úgy a keretet, hogy a következő bajnokságban ne kelljen beérnünk a bronzéremmel, hanem a legfényesebb arany medált kerüljön a nyakunkba.

Gratulálok minden játékosomnak, a sikerhez, mert én ezt a fél évet sikerként könyvelem el, és büszkék lehetnek magukra, egymásra, mert én is az vagyok rájuk.

Köszönöm a féléves munkát, nagyon élveztem!bottom of page