Keresés

Évértékelő MLSZ U19FOTÓ GALÉRIA

Először is szeretném megköszönni Lilik József kollégámnak az áldozatos munkáját, aki sokat segített a játékosaink fejlődésében és nagyszerű alapokat teremtett nekünk a tavaszi menetelésünkben. Télen, amikor csatlakoztam szeretett klubomhoz, abban maradtunk Szabó Bence sportigazgatóval, hogy megpróbáljuk kihozni a maximumot az U19-es korosztályunkból, hogy a felnőtt futballba tudjuk irányítani játékosainkat.

Utólag elmondhatjuk, hogy sikerült és több tehetséges játékosunk is bemutatkozott felnőtt csapatunkban. Külön öröm számomra, hogy nagyszerű emberekre és sportemberekre találtam, akik vevők voltak a kemény munkára és a nehezebb időkben sem hátráltak meg a komolyabb feladatoktól. Kiemelkedő teljesítményt nyújtottunk a tavaszi szezonban és az sem elhanyagolható, hogy három pont kellett volna a dobogós helyezéshez.

Szeretném még megköszönni Varró Tina fizioterapeutának, aki a játékosok egészségéért felelt, Filó Tamás erőnléti és U17-es edzőnek, és nem utolsó sorban Nikházi Márknak, akiben egy barátot is találtam a szakmai egyensúly mellett. A jövőben is szeretnénk csapatként eredményesek lenni, de még nagyobb hangsúlyt fogunk helyezni a taktikai és technikai képzésre.

Gratulálunk az egész csapatnak és jó pihenést mindenkinek!


1/1

1/1

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp