top of page
Keresés

Évértékelő MLSZ U13FOTÓ GALÉRIA

Közel hét hónapot dolgoztam együtt a csapatommal. Ami már az első hét után kiderült, hogy első sorban fejben szeretném őket gyorsítani, hogy a szituációkat amibe kerülnek, minél gyorsabban tudják megoldani, erre nagyon sok kognitív képességet fejlesztő labdás koordinációt csináltattam velük és a gyakorlatokba sok esetben több labdát beiktattam a figyelem megosztása miatt, mert abban is eléggé el voltak maradva. Ezek után a második észrevétel, hogy a játékosaim elég lassúak voltak és a mozgáskoordinációjuk sem volt megfelelő.

Ebben a munkában nagy segítségemre volt Keresztesi Botond, aki hetente egyszer tartott nekik képzést és közösen olyan gyakorlatokat dolgoztunk ki, amit én az edzés második felében labdás koordinációba be tudtam iktatni, vagy ami a leginkább jellemző volt, hogy ezen gyakorlatuk után 1v1 párharcba, vagy 2v1, 2v2, 3v2 támadásvezetés-befejezésbe tudtam a meglévő izomrostokban lévő ingert átvinni.

Ezek mellett rengeteg technikai és taktikai gyakorlatot is végeztünk igaz a bonyolultabbakkal még vannak problémák, de alakulnak azok is. Itt megjegyzem, hogy taktikailag sokat fejlődtek, de bőven van még mit javítani (sőt mindenhol kell még rengeteget fejlődni). Amit jó volt látni, hogy a két legnehezebb ellenfél ellen, akik 30 ponttal előttünk végeztek és évek óta akadémiai szinten fejlődnek és edződnek, az én játékosaim nem sokkal maradtak alul. Összességében minden területet tekintve a fejlődés látványos, és nagyon remélem, hogy a jövőben hasonló tendenciát mutatnak játékosaim.


bottom of page