Keresés

EURO2020 felhívásAz EURO2020-as Önkéntes Program célja, hogy a Budapesten rendezendő 2020-as Európa-bajnokság a lehető legtökéletesebben sikerüljön és ehhez az Önkéntes Menedzsment Csapattal is igyekszik hozzájárulni.

Klubunknál, ahol rengeteg tehetséges, fociszerető fiatal fordul meg nap mint nap, szeretnénk mi is hozzájárulni, hogy minél szélesebb körben terjedjen az EURO2020 Önkéntes Program híre. http://euro2020.mlsz.hu/onkentes

Mindannyiunk közös sikere lesz, amikor együtt segítik a jövő reménységei a jelenlegi Magyar válogatottat a Puskás Arénában jövő júniusban. Összesen 3 kitételnek kell megfelelni, hogy valaki EURO2020 önkéntes lehessen:

  • 2002. május 01. előtti születésnap

  • legalább társalgási szintű angol nyelvtudás

  • legalább mérkőzésnapokon (2020.06.16, 06.20, 06.24, 06.28.) elérhetőnek kell lenni

Az UEFA célja, hogy Európa lakosaival közösen egy örökké tartó emléket teremtsen a rendezővárosok lakóinak és az UEFA azt szeretné, ha egy felejthetetlen élményben lenne részük a jelentkező önkénteseknek, mely reményeik szerint meghozza a kedvet az önkéntességhez, így a továbbiakban még többen vesznek majd részt labdarúgó események kisegítésében. A kiválasztott önkéntesek a rendezés és szervezés teljes folyamatába bepillantást nyerhetnek, hiszen a legkülönbözőbb feladatkörökben segíthetik a szervező csapat munkáját: többek között ilyen az akkreditáció, ceremónia, transzport, média, versenyrendezés, és nézői szolgáltatások is.

Előre is köszönjük, hogy számíthatunk az együttműködésetekre. Amennyiben bármi kérdésetek adódna, forduljatok az EURO2020-as Önkéntes Menedzsment Csapathoz bizalommal (bud.volunteer@euro2020.com)


gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp