Keresés

Almásfüzitő Vakáció Fesztivál U11-U10Az U11-es korosztály szombaton vett részt a tornán. Két négyes csoportba osztották be a csapatot. Az első három helyezett jutott tovább a kieséses szakaszba. A csoportban a negyedik helyen végeztünk, így egy mérkőzésünk maradt hátra, ahol jól játszottunk és sikerült megnyernünk a meccset. A csoport meccseken pedig nem volt az igazi a játékunk.

Keret: Székely Áron (K), Kállai Márk, Páling Ádám, Váry-Hornok Levente, Csatári Barnabás, Alszegi Ákos, Sándorfi Bende, Al-Hussain Ádám, Újvári Áron, Gianotti Balázs, Szpodnyi Zsolt, Nagy Dani, Sándor Mikes


Eredmények:

Csorna - TVE 6-1 gólszerző: Sándorfi Bende

KVSE - TVE 2-1 gólszerző: Újvári Áron

Sturov - TVE 3-2 gólszerző: Újvári Áron, Váry-Hornok Levente

7. helyért:

TVE - Őrsujjfalú 3-0 gólszerző: Újvári Áron 2, Gianotti Balázs

Az U10-es korosztály pedig két csapattal vett részt a tornán vasárnap. A szervezők két csoportba sorsolták a csapatokat. Mindkét csapat továbbjutott a kieséses szakaszba. A csoportmeccseken egyik csapatnak sem ízlett az agresszív játék, a tempót is hiányzott. A kieséses szakaszban mindkét csapatunk pécsiekkel mérkőzött meg, mivel a PMFC is két csapattal nevezett a tornára. Előbb a Kék, majd a Fehér csapat játszott. A Kék csapatnak nem sikerült a továbbjutás, így számukra véget ért a torna. A TVE Fehér csapatnak viszont sikerült a továbbjutás, így a másik PMFC csapattal mérkőzhettek meg az elődöntőben. A fiúk azt a meccset is sikerrel vívták meg. A döntőben pedig a Gloriett csapatával játszottunk. Egy korai gól után, végig kézben tartva a mérkőzést, több helyzetet is kialakítva, sikerült még egy gólt szerezni. 2-0-ra megnyerték a fiúk a meccset és ezáltal a tornát is.

A torna legjobb játékosa Báti Bálint lett, a torna álomcsapatában pedig két Kerület játékos került, Szántó Brendon és Báti Bálint. Gratulálunk Nekik!

Keret:

Varga Bertalan (K), Báti Bálint, Darvas Barna, Szántó Brendon, Puskás Gergő, Bene Patrik, Bathó Attila, Kis-Fleischmann Dávid, Huszár Márton, Nagy Benedek, Földes Márton, Geszler Ádám, Fülöp Levente, Marek Réka, Vér Bátor Bence, Kovács Botond, Balogh Bálint, Timáry Szalay Ábel, Országh Zalán, Papp Zsolt


Eredmények:

TVE Kék - Almásfüzitő 2-2 gólszerzők: Vér Bátor Bence, Timáry Szalay Ábel

TVE Kék - PMFC fekete 0-3

TVE Kék - BSE 0-1

TVE Kék - Győri DAC 2-3 gólszerzők: Fülöp Levente, Papp Zsolti

TVE Kék - Veszprém 10-0 gólszerzők: Timáry Szalay Ábel 3, Fülöp Levente 2, Marek Réka 2, Balogh Bálint, Országh Zalán

TVE Kék - PMFC piros 0-4

TVE Fehér - Vértessomlói KSK 4-0

gólszerzők: Báti Bálint 2, Darvas Barna, Bene Patrik

TVE Fehér - PMFC piros 0-2

TVE Fehér - Gloriett 1-2

gólszerző: Darvas Barna

TVE Fehér - Szigethalom 3-1

gólszerző: Darvas Barna, Bene Patrik, Báti Bálint

TVE Fehér - PMFC fekete 3-0

gólszerzők: Bene Patrik, Báti Bálint 2, Puskás Gergő

TVE Fehér - PMFC piros 3-0

gólszerzők: Darvas Barna,Bathó Attila, Puskás Gergő

TVE Fehér- Gloriett 2-0

gólszerzők: Szántó Brendon, Báti Bálint