Keresés

A 2-es számú nagy műfüves labdarúgó pálya korszerűsítési munkálatai megkezdődtekEzúton tájékoztatjuk vendégeinket, sportolóinkat és bérlőinket, hogy Egyesületünk létesítményének területén a már korábban jelzett 2-es számú nagyméretű műfüves pálya felújítása megkezdődött.

2019. július 01. napján a munkaterület a kivitelező vállalkozó részére átadásra került. A pálya felújítási munkálatainak keretében Egyesületünk a műfüves labdarúgópálya burkolat cseréjét és világításának korszerűsítését, így egy teljesen új burkolattal és világítással rendelkező pálya építését tervezi megvalósítani, annak érdekében, hogy a sportpálya megfelelően ki tudja szolgálni a vele szemben támasztott igényeket.

Felhívjuk minden kedves vendégünk, munkatársaink és sportolóink figyelmét, hogy az érintett (piros és kék) területeken tilos az átjárás, a képeken narancsszínnel jelzett területeket pedig mindenki fokozott figyelemmel közelítse meg. Az 1-es pálya megközelítése az átadásig a Rádl árok utca felől lehetséges.

Megértésüket köszönjük!gepeszcentral_feher_kek.jpg

Az oldalon található írott és képi anyagok csak a forrás pontos megjelölésével, internetes felhasználás esetén aktív hivatkozással használhatók fel.

  • TVE YouTube
  • TVE Facebook
  • TVE Twitter
  • TVE Instagram
tippmix_RGB.webp
coerver_coaching.webp

1/1
Magyar Atlétikai Szövetség
Budapesti Atlétikai Szövetség
Magyar Labdarúgó Szövetség
MOL_MAGYAR_KUPA_LOGŗ_COLOR.png
MLSZ budapesti igazgatóság
Magyar Vízilabda Szövetség
A létesítmény tulajdonosa:
obudabekaslogo_inverz.png
market_fehér.webp
óduda_sport.webp