top of page
Keresés

3. győzelmét is megszerezve, továbbra is vezeti a tabellát u19-es csapatunk


U19

Behovits Máté triplájával sikerült újabb győzelmet szereznie U19-es csapatunknak a jó erőkből álló Budaörs ellen. Ezzel Mácsik Róbert együttese az eddig hibátlan mérlegének köszönhetően, első a tabellán.


U19

MLSZ REG U-19 ÉNY 1-6.HELY 3. forduló

2023.04.07 - 10:00

Budapest, III. KER. TVE Sporttelep


III.ker. TVE - BSC 1924 Futball Kft.

3-1


Gólszerzők:

BEHOVITS MÁTÉ 45'

BEHOVITS MÁTÉ 52'

BEHOVITS MÁTÉ 94'


Mácsik Róbert U19 vezetőedző:

"Ezen a mérkőzésen is egy jó csapattal mérkőztünk meg. Magasan presszingeltek, nagy nyomást helyeztek ránk, keményen beleálltak a párharcokba, látszott, hogy győzni akarnak. A bajnokság alatt ritkán találtuk szembe magunkat olyan szervezettséggel, illetve játék sebességgel, mint a Budaörs ellen, a felnőtt csapatukban is szereplő 5 játékosuk szemmel látható minőséget volt képes a pályára hozni.

Az első félidő gyakorlatilag ennek a ritmusnak, illetve ellenfelünk álltal gyakorolt nyomásnak a felvételével telt, rengeteg átmenet volt, hullámzott a játék, a legnagyobb hibánk az elmúlt időszakban felépített motiváció/győzni akarás azon negatív hatása volt, ami görcsösséget szült a játékosokban. Vétettünk hibákat, helyenként hibára kényszerítettek minket, azonban képesek voltunk egyre inkább a saját futballunkat játszani, alapelveinket, filozófiánkat megtartani, véghez vinni. Ami kiemelkedett, hogy a nagy nyomás, és jó ellenfél ellenére is sikeresen hoztunk ki labdát, letámadásainkból sok labdát szereztünk. Egy szerencsétlen játékhelyzetet követően ellenfelünk megszerezte a vezetést, ellenben a csapat egységes tudott maradni, nem adta fel a mérkőzést, és az idő múlásával magunkhoz vettük az irányítást, a félidő vége előtt sikeresen kiegyenlítettünk.

A félidőben ezt a görcsösséget igyekeztem feloldani a csapatban, adni nekik egy új lendületet, amit úgy gondolom sikeresen vettek, és a második félidőben már dominánsabbak voltunk, rengeteg helyzetet, ziccert alakítottunk ki, a játékunk képe és minősége lényegesen feljavult. Továbbra is rengeteg átmenet volt felfedezhető, de ezekből egyre jobban jöttünk ki, mind védekezésben, mind támadásban, a párharcaink erőssége megnövekedett, sebességben, kombinatív játékban ellenfelünk fölé kerekedtünk. Röviddel a félidő kezdete után sikerült átvennünk a vezetést.

Egyként, egységként küzdött a csapat, jó úton járunk úgy gondolom, az utolsó sípszóig koncentrált minden játékos, nem estünk szét, ennek eredményeként a 94. percben növeltük előnyünket, és ezzel beállt a 3-1-es eredmény."U17-es csapatunk nem tudta győzelemmel megkoronázni a játékát, ugyanis hiába uralta a mérkőzés teljes egészét, nem tudta bevenni a DVTK kapuját, ezért pontosztozkodással zárult a találkozó.


U17

MLSZ Országos U17 "B" Csoport 9. forduló

2023.04.08 - 11:00

Budapest, III. KER. TVE Sporttelep


III.ker. TVE - DVTK

0-0


Mónos Tamás U17 vezetőedző: "Szombaton hazai pályán fogadtuk a Diósgyőrt, ahol mindkét csapatnak fontos volt a győzelem. Az első félidőben mindkét csapat harcosan küzdött, de gól nélküli döntetlennel zárult. Bár folyamatosan nálunk volt a labda, az ellenfél védekezése megnehezítette, hogy gólt szerezzünk. A második félidőben ugyanúgy uraltuk a játékot, de sajnos nem tudtunk betalálni az ellenfél kapujába. Voltak lehetőségeink, de nem sikerült értékesítenünk őket. Az utolsó percekben is volt nagy lehetőségünk, de sajnos nem jött össze a gól. Végül 0-0 lett az eredmény, ami, bár nem ideális, de legalább nem kaptunk gólt. Összességében uraltuk a játékot, de a határozatlanságunk miatt nem tudtuk megszerezni a győzelmet. Tovább kell gyakorolnunk, mert a magasan megszerzett labdákkal nem tudtunk eredményesek lenni, sajnos több technikai hibát vétettünk és az utolsó pillanatokban rossz döntéseket hoztunk. Ezekben a szituációkban kell pontosabbaknak lennünk, mert akkor tudunk hatékonyabbak lenni az ellenfél kapuja előtt."A hajrában mentett pontot Jakab Máté csapata, akik hiába uralták a mérkőzést, a helyzeteiket nem tudták értékesíteni, így a végén be kellett érniük az 1-1-es döntetlennel, és az 1 ponttal.


U12

MLSZ Országos U12 Dél-Nyugat 20. forduló

2023.04.05 - 12:30

Budapest, III. KER. TVE Sporttelep


III. kerületi TVE - Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia

1-1


Gólszerzők:

NAGY-ALBERTI NOEL 76'

Jakab Máté U12 vezetőedző:

"A mérkőzés nagyrészt a mi akaratunk szerint zajlott, érvényesült a játék, amit játszottunk és rengeteg helyzetet alakítottunk ki, sajnos ezek rendre kihasználatlanul maradtak. Összességében csalódást keltően játszottunk, gratulálok az ellenfélnek, szépen játszottak és a végén még mi küzdhettünk, hogy ne szenvedjünk vereséget."


bottom of page